BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@accosator tesekkur ederim. 2 gun olunca dusundurmustu.
-
@accosator Niye? Klasik olsaydı tükenmez kalem mi getirin diyeceklerdi
İş teftiş sınavına yumuşak uçlu kalem ve silgi getirin dediler klasikti -
Klasiktir iki günse
-
kariyer btk sayfası üyelik istiyor daha sonra personel cv bilgileri diyor,onların hepsini doldurup gönderecek miyiz?sayfa çok pratik gelmedi
-
Sınavın bir günü iibflilere diğer günü mühendislere ayrılmış olabilir şimdiye kadar da hep test usülü yapılmış.
-
@iyakşamlar aynen Öyle yapilacak .. Dediğin gibi cins bir sayfa ama yapacak bise yok @Sirius kariyer btk yazin cikar..
-
Ayrica bu diploma isinde madem tel açmiyolar diplomanın fotokopisiyle e devlet belgesini gönderelim bise diyemezler bence herkes böyle yaparsa
-
@brzezinski şu diploma işini netliğine kavuştursak ona göre okuldan onaylı alalım en kötü , bilgi alan arkadaş olursa bu konuda haberini bekliyoruz
-
Ne saçma bir siteye sahipler, başvurma hevesim kaçtı resmen
-
@MaxMin bende üniversite onaylı bile yok notere de o kadar para bayılmak istemiyorum eminim çok kişi vardır öyle . E devleti bastirirsak yukarda dedigim gibi bence kabul edilir
-
Arkadaşlar şimdi kurumdan çıktım. Sizin için sordum. E devlet çıktısı kabul ediliyor sorun olmaz dedi. Hayırlısi olsun herkes için .
-
@maliyefs sen adamsın
-
Simdi e devletten aldigimiz mezuniyet belgesi kabul ediliyor oyle mi?
-
@maliyefs saolasın valla bu iyi oldu. Çok masraflı geliyordu
-
@brzezinski eyvallah hocam
-
Maşallah burda da herkes pusuda bekliyomuş
-
E devlet çıktısı kabul ediliyormuş, puanlarda ösym çıktısını esas alıyorlarmış, zaten orada düzeltiyorlar, sınav türünü bilmiyorlarmış zaten onlara da söylemezlermiş.
-
@tibeout öfff ya öffffff zaten galiba kelimesi var cümlemin başında, hadi dersinin başına çabuk, dır dır etme
-
arkadaşlar kariyer.btkda formu doldurup kaydettikten sonra elektronik ortamda göndermiş oluyoruz değil mi ?
-
BTK ya 6dan önce gitsek başvuru yapabilir miyiz yoksa mesai 5 de mi bitiyor? bilen varsa yardımıcı olabilir mi?