BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@paca08 hocam halihazirda bir işsiz olarak size hak veriyorum. Bu tepki, ayni özlük haklara sahip kurumlarin listelerinde fink atan insanlar icin bir nebze verilebilir. Ama kimse çikipta kardesim 2200 luk bi isin var niye 3600 a talipsin demesin. Onu diyenlere söyleyeceğim şudur; adam kurumda calistigi halde kendinden ailesinden fedakarlik gosterip ders calismis ve bu puani almis. Bi zahmet sende ayni fedakarligi gosteripte en az onun kadar puan alsaydin. Ha bunu yapmadiysan veya yapamadiysan bu platformlarda bosuna duygu sömürüsü yapma kardesim.. Bu arada sizide tebrik ederim hocam. Calisirken yuksek puanlar almak zor olsa gerek. Zor olani basarmissin:)
-
@magduriibfli, içinde söyledi: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
@paca08 hocam halihazirda bir işsiz olarak size hak veriyorum. Bu tepki, ayni özlük haklara sahip kurumlarin listelerinde fink atan insanlar icin bir nebze verilebilir. Ama kimse çikipta kardesim 2200 luk bi isin var niye 3600 a talipsin demesin. Onu diyenlere söyleyeceğim şudur; adam kurumda calistigi halde kendinden ailesinden fedakarlik gosterip ders calismis ve bu puani almis. Bi zahmet sende ayni fedakarligi gosteripte en az onun kadar puan alsaydin. Ha bunu yapmadiysan veya yapamadiysan bu platformlarda bosuna duygu sömürüsü yapma kardesim.. Bu arada sizide tebrik ederim hocam. Calisirken yuksek puanlar almak zor olsa gerek. Zor olani basarmissin:)
Hocam geçen EPDK direk mülakatla alıma çıktı biliyorsundur. 93 puanla mülakata kalamadım o an öyle büyük yıkım yaşadım ki üst kurul çünkü ve çok istiyordum ama olmadı nasip değilmiş dedim. Kimseyede ya sen neden başvurdun demedim. Bu arada müfettişliklerin bir çoğuna başvurmuyorum çünkü seçici davranıyorum.
-
@paca08 evet bende 92 küsürle bekliyodum ama olmadi
-
@paca08 hocam merhabalar, gecen yil sinava girmissiniz anlasilan size bir kac sorum olucak diger arkadaslar icinde faydali olucagini dusunuyorum.
- gk gy kismi bildigimiz kpss deki gk gy gibimi yoksa sayistaydaki gibi degisik guncel sorularda oluyormu.
- uluslararsi hukuk kismi cok soru varmi yani tahminen ne kadar soru vardi.
- elektronik ve haberlesme hukukundan ciddi sayida soru varmi yoksa bir iki tanemi.
- kurum teknoloji ile alakali oldugu icin teknoloji ile ilgili guncel bir sey soruluyormu
-
@paca08 ha yani senin kötüniyetle belki de hiç girmeyeceğin sınava başvurman bencillik olmuyor ben bu duruma tepki gösterince bencil oluyorum öyle mi ? Daha iyi şartlara sahip bi yere başvurduysan orasını bilemem.Baktıgında benzer şartlara sahip meslekler için kazananlar listesinde aynı isimleri görmekten hiç tanımadığım bilmediğim insanların ismini ezberledim artık.Nasıl rahat ediyor o vicdanlar anlamak mümkün değil tabi vicdan diye bir şeye sahip iseler eğer.
-
@gencfenerli, içinde söyledi: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
@paca08 ha yani senin kötüniyetle belki de hiç girmeyeceğin sınava başvurman bencillik olmuyor ben bu duruma tepki gösterince bencil oluyorum öyle mi ? Daha iyi şartlara sahip bi yere başvurduysan orasını bilemem.Baktıgında benzer şartlara sahip meslekler için kazananlar listesinde aynı isimleri görmekten hiç tanımadığım bilmediğim insanların ismini ezberledim artık.Nasıl rahat ediyor o vicdanlar anlamak mümkün değil tabi vicdan diye bir şeye sahip iseler eğer.
Birincisi ben neden kötüniyetle başvuru yapayım. Yani ruh sağlığım bozuk değil Allaha şükür. Diğer konuya gelince kendi dengim yerlere başvurmayı geçtim. SGK ilanlarına, iş teftiş ve diğer birçok müfettişlik sınavlarına da başvurmuyorum. Çünkü istemediğim kurumlar ve neden başvurayım diyorum. Bilip bilmeden konuşmadan ve genelleme yapmadan önce bir yazdıklarıma baksaydın keşke.
-
@keynes56, içinde söyledi: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
@paca08 hocam merhabalar, gecen yil sinava girmissiniz anlasilan size bir kac sorum olucak diger arkadaslar icinde faydali olucagini dusunuyorum.
- gk gy kismi bildigimiz kpss deki gk gy gibimi yoksa sayistaydaki gibi degisik guncel sorularda oluyormu.
- uluslararsi hukuk kismi cok soru varmi yani tahminen ne kadar soru vardi.
- elektronik ve haberlesme hukukundan ciddi sayida soru varmi yoksa bir iki tanemi.
- kurum teknoloji ile alakali oldugu icin teknoloji ile ilgili guncel bir sey soruluyormu
Hocam Gk Gy basitti ve uluslararasından soru geldi mi hatırlamıyorum. Elektonik ve haberleşmeden 5 e yakın soru gelmişti. Son olarakta teknolojiden soru gelmedi ama teşkilat yapısından geldi. Teşkilat yapısınada anasayfadan ulaşabilirsin.
-
@paca08 anladim hocam tesekkurler. Yani bu gk gy bildigimiz turkce matematik tarih cografya oylemi.
-
Geçen seneden sınava girmiş arkadaşlar Cvp verirse sevinirim dersler arasında cmk ve idari yargı yok sınavda çıkıyor mu hatırlıyor musunuz sorumlu konular fazla soru sayısı az olunca insan bir acaba diyor
-
@keynes56, içinde söyledi: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
@paca08 anladim hocam tesekkurler. Yani bu gk gy bildigimiz turkce matematik tarih cografya oylemi.
Aynen hocam klasik Gk Gy çok zorlamamıştı. Kaldıki o dönem kpss Gk Gy çalışmasına başlamamıştım.
-
Bende 0.17 ile kaçırıdım dün SGK müfettişlik açıkladndi açaba feragat eden olur da kabul edilirmi yoksa çokmu geç artık
-
@bcd 1 saatlik 50 soruluk sınav peki hocam 360 kişi kucak kucağa mı giriyor sınava masa yok ise o kadar masraf edip bin bir tür eziyetle 8 saatlik yoldan geleceğim ?
-
@kazm geçen sene konferans salonlarında olan koltukların bulunduğu küçük bir salonda sınava girdik kardeş bende 9 saatlik yolculuktan sonra girmiştim hatta erken gitmiştim bizi içeri almadılar soğukta baya üşümüştüm sınava girince biraz isnmanın ve birazda koltuğun verdiği rahatlıkla uykum bile geldi.ama masa olmaması çok rahatsız etmedi elimize bir dosya verdiler onunla dizimizin üstünde işaretledik.güzel meslek güzel kurum hocam bunlara takılmamak lazım bu sene sosyal bilimlere ayrılan kadro sayısıda iyi(tabi kadroyu dolduracaklarsa).
-
@beşiktaş1903 hocam dediğiniz dersleri hatırlamıyorum ama geçen sene iktisattan ilanda yazmayan kalkınma ve buyumeyle uluslararası iktisattanda soru geldiğini hatırlıyorum cmk yı bilmem ama idari yargıdan çıkabilir diye düşünüyorum.
-
@bcd açıklamalar için sağol.
-
@bcd Hocam kendi kanunundan çıkan sorular nasıldı.Süreler falan mı sorulmuş,teknik terimlerle alakalı sorular var mıydı?Hatırladığınız kadarıyla genel olarak kolay diyebilir miyiz?
-
@luthor genel olarak kolaydıda hocam bizim kurumları biliyosun değişebiliyor herşey kimseyi yanıltmak istemem.geçen sene süre, oran,sayı soruları vardı.gene olacaktır muhtemelen.ben geçen sene çok üzüldüm mülakata kalamadığım için bukadar yazmamın sebebide bu .inşallah hakeden kardeşlerimiz kazanır.
-
@bcd İnşallah hocam.Kanun çok zor gelmedi bana,soru olabilecek yerler kendini belli ediyor gibi.Bakalım inşallah yanılmayız.
-
@luthor sanırım süre, oran, sayı sorulur diye düşünüyorum. Çünkü bunlardan bol bol var kanunda.
-
@paca08 yazdıklarımda o şekilde davrananları kastediyordum.Bu insanlar konuşmalarını da genellikle böyle daha iyi şartlar,daha rahat meslek vs. gibisinden cümlelerle süslüyorlar ama bütün bu konuşmaların arkasında bahsettiğim art niyet var.Bu insanlardan değilsen üzerine alınma