BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@baumol, içinde söyledi: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
@paca08 Hocam sadece kanuna mı bakalım ? Başka bakmamız gereken yer var mı ?
Elektronik Haberleşme Hukukunu bir kere 4 5 defa okumak lazım. 4-5 defa okuyunca akılda kalıyor zaten hocam. Birde kurumun teşkilat yapısına bakmak lazım. Oradan da geçen yıl soru gelmişti. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulundaki kişi sayısı ya da ona benzer bir şey sorulmuştu sanırım. Diğer konular biraz nasip kısmet çünkü öyle soruyla karşı karşıya kalıyorsun ki hiç duymadığın görmediğin bir alan oluyor.
-
@paca08 Hocam tabiri caizse "kör dövüşü" dedikleri bir sınav belli yani. 50 sorunun 8- 9 tanesi BTK mevzuatı zaten. Nasipte varsa olacak inşAllah Hocam.
-
Btknın görev alanından çok zor soru gelmez diye düşünüyorum çünkü çok teknik bir konu ve zaten piyasada da ona yönelik çok bir kaynak yok.50 soru sorulduğu için ve 360 kişi gireceği için bir sorunun bile çok etkisi olur.alan soruları geçen sene zor değildi ama büyük ihtimal birçok kişi soruları oyle beklemiyordu o yuzden farklı oldu sorular kısa ve dikkat gerektiren sorulardi muhasebe sanki normal muhasebeden farklıydı oda tms ile igili sorulardan kaynaklıydı bu sene tms den çıkmayacak heralde yada gene çıkabilir çünkü kalkınma ve büyüme dıs tucarettende gelmisti yanlis hatırlamıyorsam.sınavda yine büyük ihtimal masa felan olmaz bunu dert etmeyin arkadaşlar zaten bir saatlik bir sınav yapıverip çıkacak herkes.
-
@baumol, içinde söyledi: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
@paca08 Hocam tabiri caizse "kör dövüşü" dedikleri bir sınav belli yani. 50 sorunun 8- 9 tanesi BTK mevzuatı zaten. Nasipte varsa olacak inşAllah Hocam.
Aynen hocam tamamen kör dövüşü. Bence Gk- Gy ve mevzuattan çok yapan kazanır. Çünkü alandan istesen de istemesen de kaçıracaksın ama eğer Gk Gy ve mevzuata iyi çalışırsan kaçırmama olasılığın var diye düşünüyorum.
-
@paca08 Hocam mevzuata indirdim ama kurul yapısıyla ilgili bir metin bulamadım ya. Sana zahmet olmazsa eğer birkaç link verebilir misin ?
-
@paca08 Hocam mevzuata indirdim ama kurul yapısıyla ilgili bir metin bulamadım ya. Sana zahmet olmazsa eğer birkaç link verebilir misin ?
Hocam teşkilat yapısına kurulun kendi sitesinden bakmak lazım. Kurumun sitesine girince kurumsal kısmı var orada organizasyon şeması ve görevlerine bakarsan iyi olur.
-
@paca08 Tamamdır buldum Hocam çok çok sağol
-
Arkadaşlar biz bu sınava nerden başvurduk sınav girişi belgesini nerden alacaz bi bilginizz varmı ?
-
@paca08 hocam uluslararsı hukukta var konularda çok soru çıkıyor mu ve nerden çalışabiliriz
-
yüksek puana sahip halihazırda bi kurumda çalışan arkadaşların ısrarla her yere başvurmasını anlamak münkün değil
-
Geçen sene uluslararası hukuk var mıydı varsa soru sayısını anımsayan var mı acaba yaklaşık ?
-
@beşiktaş1903 hocam 70 barajı olayını ben göremedim, böyle bi şey var mı gerçekten
-
@şarkışla şimdi baktımda galiba kpss puanını kastetmişsin
-
@şarkışla kusura bakma ben karistirmisim o zaman ihtimal artti yoksa bu sinavdan 70 yapmak kolay gibi gelmedi bana
-
@beşiktaş1903 70 barajı var diye okudum ama.
-
@aroma benim de var diye aklımda kalmış ama simdi baktım bulamadım başka bir kac ilan daha var onlarla karışmış herhalde
-
70 baraji var + 4 kati kadar mülakata kalacak
-
@şarkışla Adayların yazılı ve sözlü sınavlarda başarılı olabilmeleri için en az 70 puan almaları şarttır. Aynen arkadaşlar baraj varmış
-
@gencfenerli Hocam ben hali hazırda çalışıyorum ve 2200 ek göstergem var. Kusura bakma ama hem bir işte çalışırken hem ders çalışmak ne kadar zor biliyor musun. Bu durumu ilk kezde yaşamıyorum. Memur olmadan önce bankada gişeciydim ve derslerde uyuyordum. Bu kadar puanıma rağmen neden 2200 ek göstergede kalayım ? Kimse babamın oğlu değil ben buralara tırnaklarımla geldim diye klişe bir laf vardır ya hani işte o benim için geçerli. Bencillik arıyorsan bence senin düşüncen tam bir bencillik. 2.5 yıldır Mhuyum ama her yıl sınavlara giriyorum. Bunların hiçbir önemi yok zaten. Puanı olan başvurur bu kadar basit. 93 puanla geçende mülakata kalamadım ama kimseye de sen niye başvuruyorsun ya diye de saçmalamadım. Şu zırvalamayı 4 yıldır görüyorum. Hiç değişen bir şey olmadı sanırım olmayacakta.
-
@maxmin, içinde söyledi: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
@paca08 hocam uluslararsı hukukta var konularda çok soru çıkıyor mu ve nerden çalışabiliriz
İnan bu konuyu hatırlayamadım ama sanki çokta önemli değildi ya da ben bu konuya çalışmamıştım. Sınava henüz hazırlanmaya başlamadım hocam akşam bir kaynak taraması yapayım. Eğer önemli bir şey bulursam buraya yazarım.