BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
Aktarma dahil 14 durak yapıyo danıştay durağı. Peki bu durağa mesafe nedir, yakın mı acaba?
-
Sınavdan 90 dakika önce kurumun önünde olsunlar olayını anlayamadım ben pek
-
Geçmiş sınavlarda gkgy sorulmamış mıydı?
-
@alexdesouza çıkınca hemen yanında hocam çok bi yürüme mesafesi yok
-
@genclerbirlikli peki hocam teşekkür ederim
-
@monser bu da bi gelişme hocam. Benim de benzer durum, Iki üç ilan sonra kaçirmamaya baslariz insallah.
-
@steward Hocam son 4-5 sınavdır 1-2 puan ile kaçırıyordum.Artık virgüllerle kaçırmaya başladık
-
Sınav klasık mı test mı kesın bir bilgi sahıbı degıl mıyız sımdı ?
-
Şu listede ilk sıraları işgal etme tatmininden Vazgeçemeyen toplumda yeteri ilgi görememiş ve açılan listelerde bu ilgiyi arayan şuursuz arkadaş, sen ki Herkesin çok istediği kurumda işe başlamış olup ta btk mülakatına gitmeyeceksin, gitsen de Komisyonun “bizimle dalga mı geçiyorsun” Tavrıyla karşılaşılacaksın ve kalkıp bunu bile bile başvuru yapacaksın! burdan hepinizi isim isim saymak istemiyorum ama hepinizi Allah’a havale ediyorum.
Siz hakka girdiniz ve ben hakkımı helal etmiyorum. -
@aday-memur ne adamlar var ya gercekten yazik
-
@aday-memur Hocam dernekler denetçiliğinde de var 5-6 tane. İsimler de aynı. Muhtemelen şöyle oldu. Adamlar ilk ilanda atanınca içlerinde kaldı muhtemelen. O kadar çalıştık bu mu şimdi diye Öbür türlü millete nasıl hava atacak şu kadar kurum sınavı kazandım şu mülakatları geçtim diye. Devlet işlerinden bir haber oldukları için bunun bir gösterge olduğunu düşünüyorlar çok komik
-
@baumol hocam sadece o olsa yine iyi. Listede Sayıştay da çalışan bile var. Yani hayatın boyunca hiç mi ilgi alaka görmedin kimseden? Hadi diyelim görmedin, düşünceden yoksun bir başvuru ile milletin rızkıyla oynamak nedir be güzel kardeşim.
Aklım almıyor:) -
@huseyinay yumuşak uçlu kalem ve silgi istedikleri için test olacak denmişti
-
@aday-memur Sayıştay denetçisi ama buna mı başvurmuş?
-
@luthor arkadaşım sonrasında ptt ye gidip formu imzaladım listeye girdim bu arada
-
@mülkiyeli45 bundan önceki sınavlarda hep test yapmış, başlığın ilk sayfalarında böyle yazmışlardı diye hatırlıyorum.
-
@luthor sayıştay denetçisi mi tekrardan başvurmuş?
-
@aroma Tamam hocam hayırlı olsun.Kafama takıldı nedense küçük bir detay yüzünden yazık olmasın dedim:):)
-
@accosator hocam biliyorsanız şu gkgy ile ilgili de açıklama yapabilir misiniz?
-
@accosator Sayıştayda calisan biri listedeymis galiba yukarida arkadas yazmis bende hayretler icindeyim