BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@eemci ben geçemem :))
-
Bugün de açıklanmaz bu sınav. Günaydın
-
Numarasi var mı arayalım ben bir tane buldum netten açan yok
-
@firito bilgi ve ihbar merkezi: 0312 294 94 94
Santral:0312 294 72 00 -
@firito aradiniz mi buraya da yazar misiniz
-
@miltonkynes tamam hocam
-
@eemci 70 in altına da düșer mi acaba
-
Aradım, iş komisyonda bilgimiz yok ne zaman gonderirlerse açıklayacağız dediler, standart cevap, bekliyicez artık
-
@royharper bana onu da demedi. internet adresimizden yazili soru yöneltebilesiniz dedi
-
@miltonkynes :):) kibarca hiç uğraşamam seninle demişler
-
@eemm düşmezde bence ama 70 i geçen mülakatsız gider:))
-
Mühendislik için konuşursak sınavda farklı fakültelerin farklı alan soruları olduğu için sınav çok zordu. Buyüzden bizden hiç kimsenin 70 i geçebileceğini sanmıyorum. Mühendisler için ayrıca ortalama ya da Çan gibi bir durum yapmaları gerekebilir diye düşünüyorum.
-
@hüseyin, içinde söyledi: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
Mühendislik için konuşursak sınavda farklı fakültelerin farklı alan soruları olduğu için sınav çok zordu. Buyüzden bizden hiç kimsenin 70 i geçebileceğini sanmıyorum. Mühendisler için ayrıca ortalama ya da Çan gibi bir durum yapmaları gerekebilir diye düşünüyorum.
Sınavdan önce bilgi almak için soru soran herkese bunu söylemiştik. yine aynı olmuş. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@rmazandavulcusu siz sınava girdiniz mi kaç puan civarında olur
-
@eemm geçen sene girmiştim. sınavı gördükten sonra bu seneki sınava girmedim.
-
Bu hafta da ses seda çıkmayacak galiba
-
Arkadaşlar şuanda kurum taşeronların kadroya geçirilmesi ile ilgili sınavlarla ilgileniyorlar. Muhtamelen 2 haftadan önce açıklanmaz.
-
@wicksell zaten o kadar zor bir iş ki bu 50-60 kurum çalışanı gece gündüz çalışıp 300 optiği makineye sokamadı
-
@yasaklı :):) kolaysa sen sok bakalım makineye :):):)
-
@accosator alayını sokmak lazım zaten bu makineye iyice fanteziye döktüler olayı gittikçe garipleşiyor durumlar