BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@nurkaya varsa yazılır yoksa ne yazacağız ki bende de yok onlar yazmadım o yüzden
-
@yağmurgetiren * işareti olan yerlerin doldurulması zorunlu yazıyor en basta, uye olunan dernekler gibi yerlerde de * işareti olunca emin olamadım.
-
saçma sapan bir form düzenlemişler. sınavı da aynı şekilde bekliyorum
-
@galatasaray :):):) yok kan grubu yok ehliyet türü, uzman yrd değil ambulans şoförü alacaklar sanki
-
bunca yıllık A grubu mağduruyum hiç böyle saçma form görmedim
-
@nurkaya siz deyince ben de emin olamadım tekrar baktım tekrar boş bıraktım
-
gerçekten komedi bir kurum arkadaşlar. sınava girdiğinizde de göreceksiniz. cep telefonu alyanslarınızı bile sınavdan önce topluyorlar, zarfa koydurup kapıda emanete veriyorsunuz. sınav sonuçlarını başarılı-başarısız diye açıklıyorlar sadece. kaç aldığını yazmaz, kimi mülakata çağıracağını yazmaz. bimerden sınav sonucumu öğrenmek istiyorum dersin söylemezler.
-
@yağmurgetiren :):) tekrar baktım tekrar boş bıraktım cümlesine çok güldüm. Gerçekten ambulans şoförü olup kendimi Bakırköy'e sevk edesim var
-
@accosator ben de ehliyet yok oraya da almazlar
-
@galatasaray o zaman bize tır ebatında ambulans gerek ki hepimizi götürebileyim, ambulansı ben kullanırım, yalnız bizim yüzümüzden Bakırköy ek hizmet binası yapmak durumunda kalacak. İnşallah yeterli bütçesi vardır, siz hunileri hazırlayın gerisini bana bırakın
-
Sizce yine formu doldurmaya baslamışsınız, ben daha şifre alamadım.
-
@yağmurgetiren aslında bos bırakmamak elde değil yazılacak bi şey yok:)
-
bu garip formla ilgili bizi detaylı bilgilendirecek arkadaslar var mı acaba?
-
Benim form 2 sayfa oldu. Yazılanları görünce kurum ve sınav hakkında olumlu düşünemiyor insan ama bakalım
-
@maxmin kesinlikle , ben de başvuru yapma isteği de kalmadı
-
Açıklayıcı bir kılavuz olmaması sakat bir durum.
Asıl kötü olan; Puan yapıyorsun üstüne diploma ve posta maliyetini göze alarak başvuru yapıyorsun saçma bir detaydan dolayı kabul edilmeme riski taşıyorsun bir de bu yetmezmiş gibi telefonlara çıkan kimsede yok. Yani başvuru saçma bir nedenden kabul edilmese yardımcı olacak bir irtibat birimi mevcut değil. Bırak sınavı mülakatı geçmeyi
Başvuru yapmayı bile zorlaştırdılar.
allah yardımısınız olsun. -
arkadaslar sacma bir soru olacak belki ama formu doldurup kaydettikten sonra yazdırmayı daha sonra yapabilir miyim hemen mi yazdırmam lazım.
-
Kurumu aradım ama santral bağlamadı beni sınavla ilgili bilgi verecek numaraya posta ile gönderimlerde gönderilecek hiçbir belgede noter onayı şart değil di mi? Bilgisi net olan var mı bu konuda? Diplomayı okuldan onaylı olan fotokopisini göndericem e-devletten olanı kabul ediyorlarsa bu da kabuldür o zaman.
-
@füreya ben de fakülte onaylı örneği göndericem kabul edeceklerini umuyorum
-
@aday-memur e devletten cıktı alın gönderin arkadaslar sorun olmaz