BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@zyn1308 TL'nin aşırı değerlenmesi = enflasyonun fazla artması sonucu reel döviz kurunun düşmesi buna bağlı olarak ihracatın azalması vs vs
-
@murky öyle klasik olsa güzel olur hocam ama mevzuat sıkıntı çıkarır
-
@yasaklı hocam mart a kadar bi şey bekleme bence, martta açılır inş ilanlar
-
@genclerbirlikli Ya zaten mevzuatı klasikte sormasınlar bana göre. Mülakat niye var? Mülakatta sor işte mevzuatı Neyse benim öneriler fazla reformiste kaçmaya başladı. Ama yine de her daim klasik candır. Bana kalırsa her daim klasik daha adildir seçim ve eleme konusunda.
-
@murky o şekilde olabilir hocan, güzel sorulu klasik sınav + mülakatta mevzuat... Artik bu sınav geçti bizler girersek önerilerde bulunalım inş forumca
-
@genclerbirlikli Bakarsın ileride Kurumlarda bu konularda aktif rol alırız, o zaman bugünleri hatırlayarak kararlar veririz inşallah hocam
-
@murky inşallah hocam, zaten ilerde bi yerlere gelecek arkadaşlardan referans ve sınav açıklama süreleri konularında duyarlılık bekliyorum, biz de çok çekiyoruz çünkü.
-
@zyn1308 hocam devalüasyon yapılıyor hatta üstesinden gelmek için. Yani aşırı değerleme var
-
@genclerbirlikli doğru teşekkür ederim
-
@yasaklı pardon hocam gözümden kaçmış.Ben de barajla kapatacağını düşünüyorum.
-
Forumu takip ediyor ve önerilerinizi dikkate alıyoruz. Hayırlı akşamlar.
-
40 net yüksek gibi ya muğlak sorular var bence umarım olur çünkü harbi güzel kurumdu
-
Böylesine güzel bir kurum ve yapılan sınavın hali.. genel yetenek kültür doldurması,olmayan büyüme kalkınma ağırlığı, olan ceza Türk vergi sistemi borçlar hukuku idare hukuku para banka bütçe borçlanma kayboluşu.. sınavı gerçekten çok başarmak istiyordum ve çok büyük bir heves ve istekle girmiştim en çok istediğim yerdi.. bigilerimin yeterli ben güncel olduğunu düşünüyorum keşke klasik olan düzgünce kendimizi ve bilgimizi ifade edebileceğimiz yada test olsa da soru dağılımı soru sayısı ve zamanın yeterli olacağı bigiye öncelik veren bir sınav olsaydı.. tabiki bunu da başarabilen arkadaşları tebrik edeceğiz ama ALES gibi bir sınavla üst kurul olup bir saate bu sorularla kişi seçmek hiç doğru bir tercih gelmedi.. umarım bundan sonra dikkate alınır bu sorunlar. Hayırlısı olsun hakkımızda.
-
@yldzkrc hocam ilanda olmayan derslerin sınavda olması konusunda haklısınız bi şey diyemem ama gelen büyüme kalkınma soruları çok zor değildi. Gy gk de alesle alakası yoktu; türkçe ve matematik normal basit sorulardı. 55 e 6 nın karesini ekledik bu o kadar zor değildi, bu seviyede olan kişilerin havada karada avlaması gerekir diye düşünüyorum. Daha önce görmediğim sorular vardı, boş bıraktım zaten onlar seçiciydi diyebiliriz. Sonuç olarak sınav kapsamının dışına çıkılması konusunda haklısınız ama zor sorular değildi, gy gk da kolaydı.
-
@genclerbirlikli kapsamın dışına çıkılmış olduğu için ve böylesi bi kurumun soru hazırlamadan önceki sorulardan sorması çok kötü oldu .Büyüme kalkınma yokken ağırlığının bu yönde olması benim açımdan kötü oldu makro para banka ceza idare iyuk borçlar ve dahası. Keşke eleyici kaliteli sorular olsaydı da zor olsaydı razıydım
-
@aroma hocam kapsam konusunda haklısınız, ben kapsam dışı olup olmadığını bilmiyordum burda okuyana kadar zaten kpssnin alayı var diye düşünmüştüm detaya bakmadım. Geçmiş yıl sorularının aynisi da varmış galiba onları görmedim bi şey diyemiycem. Üst kurula yakışmaz bir sınav bence de, hem içerik olarak hem yapılış olarak.
-
Yazılı sınava katılan adaylar arasından en yüksek puandan başlamak üzere 4 katı aday çağırılacaktır diyor sonrada diyor ki yazılı ve sözlü sınavda 70 puan alması şarttır.Sınavda standart sapmamı var?Kimse bu sınavlardan full çekemez.
-
@genclerbirlikli ilk kez girdim bu sınava ancak önceki sınava dair paylaşımları görmüştüm bence kötü olmuş. Bunca emeğimize yazık istediğim ve çalıştığım bi sınavdi .
-
@genclerbirlikli haklısınız hocam sorular öyle zorlayıcı değildi belki ALES e süre yetiştirme telaşı gibi benzettim kendi açımdan, daha kaliteli daha Bilgi ağırlıklı sor bir sınav olsaydı isterdim yine olmasaydı ama içime dert olmazdı böylesine üzüldüm açıkçası çünkü olsun çok istediğim biryerdi..hayırlısı olsun hakkımızda belki bir sonraki sefere.
-
@aroma tamamen aynı üzüntü ve düşüncedeyim Hocam çıkmış aynısı nedir yani benim böyşe birşeyden haberim dahi Yoktu, dediğiniz gibi keşke zor bir Sınav olsaydı en iyiler girseydi üzülmezdim..