BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@brzezinski ingilizce var da ne oldu, elediler mülakatta...
-
@nfs sizin inşallah bu ve diğerlerinden biri olur
-
@brzezinski inşallah hocam
-
Arkadaslar ben kurumu aradim sinavla ilgili birime bitürlü baglanamadim.diploma, okul onayli suret veya e devlet ciktisi oluyor mu ya da hic degilse noter onayi kabul edilir mi?bilgi alan var mi bu konuda?
-
@paretowilfredo hocam üst kurul uzmanlığı ile müfettişliği genel olarak karşılaştırdığımızda artılar ve eksiler nedir acaba? hem bu ilanda hem de bundan sonraki ilanlarda yoğunluğu azaltabilecek bir bilgi paylaşımı olur kanaatindeyim. teşekkürler şimdiden.
-
@terkiphatasi Kardeşim ayni haltı KiK'de yedi. E devlet olmaz, asli gibidir olmaz diye. Sonra bir arkadaş Bimer'den yazı gösterince paşa paşa e devleti de üni onaylı aslı gbidiri de kabul ettiler
-
@buhara nasil yani bimerden yazi?
-
Internet uzerinden basvurular 5 ocak itibariyle mi basliyor arkadaslar ???
-
@isimsiz evet 5 ocak - 17 ocak arası
-
E devlet mezuniyet belgesi için aradım açmadılar.Kuruma yakın olan biri bir zahmet uğrayıp sorsa çok makbule geçer arkadaşlar.
-
Arkadaslar su diploma soeunuyla ilgilenebilen olmadi mi ben aradigimda ulasamamistim.sadece başkanlıktan mi onayli olacak noter yada e devlet yada okul onayi kabul edilmiyor mu
-
@terkiphatasi telefona cevap veren olsa buraya yazacağım ama yok, daha şimdiden cevap veren bulamıyorsak 5 Ocaktan itibaren nasıl bulacağız merak ediyorum
-
mühendis arkadaşlar sınava nasıl hazırlanılır yardımcı olabilirler mi _? Neler çıktı _?
-
Genel yetenek ve genel kültür kısmında matematik, coğrafya vs. olacaktır sanırım. Öyle midir arkadaşlar?
-
Allah askina su diploma sorununu cozen var mi ???
-
Onbasvurular başladı mı?
-
mühendisler için öncelikle belirteyim sınav çok karışık. üniversitede gördüğünüz her şey var programlama var veri tabanı yönetimi ile ilgili sorular var elektrik var elektronik var kısaca her şey. geçen seneki sınavı doğru dürüst geçebilen olmadığı için açılan kontenjan bile dolmadı. sınava gireceklere başarılar ama çok umutlu olmasınlar. sınav test ve sanırım 50 soru idi, süre de 1 saatti diye hatırlıyorum. alt yapısı olmayanlar boşuna yol parası verip gitmesin sınav sonuçları başarılı başarızı şeklinde açıklanıyor. kimse ne yaptığını ya da yapamadığını bilmiyor. 70 aldığına ihtimal vermeyen arkadaşlardan mülakata çağrılanlar oldu. gerçi orada elendiler. garip bir kurum.
-
p48 puan türünde 86 şansım nediir arkadaşlar ?
-
@accosator aynen arkadaşım gy ve gk konusunda sınava giren arkadaşlar bizleri aydınlatsa iyi olur tarih bakmak zorunda geliyor.
-
arkadaşlar başvuru esnasında puanın virgülden sonraki kısmını kabul etmiyor düz istiyor puanı. aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?
örn: 75,12345 puanı var ama 75 den sonraki kısmı kabul etmiyor sebeb ne ola ki ?