BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@melikesysl pardon hocam yav 89,5 miş
-
@kombassankoma tahmin etmistim okadar kucuk puanlarla oynuyor ki dogru fikir sahıbı olmak lazım
-
İLan geldiğinde 86 puanla çok heyecanlanmıştım ama üst kurul ve uzman yardımcılığı olduğu için puanlar 88-89 bandında kalacak sanırım
-
@mülkiyeli45 puanlar bu kadar yüksek olmaz bence çünkü geçen yılki liste varmış telefonumda baktım. Sosyal bilimler 100 kişi puan 85.107 hukuk 339 kişi puan 70 başvuranı almışlar:) mühendislik 400 kişi puan 80.408 . Buna birde sadece 2017 puanının kullanılacağını eklerseniz dahada düşük olacaktır puanlar
-
@eeengineer55, içinde söyledi: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
@mülkiyeli45 puanlar bu kadar yüksek olmaz bence çünkü geçen yılki liste varmış telefonumda baktım. Sosyal bilimler 100 kişi puan 85.107 hukuk 339 kişi puan 70 başvuranı almışlar:) mühendislik 400 kişi puan 80.408 . Buna birde sadece 2017 puanının kullanılacağını eklerseniz dahada düşük olacaktır puanlar
Hocam peki devam eden mülakatlar ve 2017 puanları ile yüklü alımlar yapılmamış olması puanı artırıcı bir unsur olmaz mı sizce? Vmy,guy,kaymakamlık,sgk,iş müfettişliği gibi henüz tamamen neticelenmemiş sayı olarak yüklü alımlar var.Sizin söylediğiniz gibi bakıp umutlanıyorum sonra bu durum aklıma gelince yükselebilir diyorum.Puanım 85 benim.Ucundan olacak yada olmayacakmış gibi görünüyor.
-
@wickselll hocam 2016da çok kısır geçen bir yıldı o zaman bile bu kadar düştüyse umut olabilir gibi geldi bana
-
@wickselll olabilir tabiki hocam benimki iyi niyetli bir tahmin sadece teorik olarak olaya bakarsak sizin branştan 360 kişi çağırılacak sınava yani 361. kişi için bile kesinlik yok son olarak bence ümitli olun geçen yıl 100 kişi bu yıl 360 kişi katılacak
-
Haklısınız çok uçuk bir durum olmadıkça umutlu olmak lazım,bunu BDDK öğretti bizlere 2 hafta evvel
-
@wickselll bddk nın bana öğrettiği çok şey varda neyse boşverin
-
Sınav klsik mi test mi bu arada p48 82 gelme ihtimali çok az sanırım
-
@fatoss21 sınav test, geçen ay gsb ve sgm 300 kişi çağırdı p48 ile ve 86 bandında kapattı.
-
Ben mühendislik kısmından ilk defa sınava girmeye hak kazanırsam gireceğim fakat son halk bankası bilişim için girmiştim ve afallamıştım.Gayet karışık geldi bana konular bu kurumda da aynı seyleri yasar mıyız ?
-
@eeengineer55 geçen sene ile kıyaslamak yanlış geçen sene p40 tı galiba puan türü değil mi p40 ta yds etkiliyid mesele p35 le p40 puanım arasında geçen sene 4.5 puan vardı yani şimdi 4.5 puan daha ekle geçen sene ki puana
-
@ua1905 onu bilmiyordum hocam evet p40 mış. Buda dediğiniz gibi etkiler puanları, ben bilişim alanından girmiştim orda ydssiz puan vardı.
-
BTK yanlış yapıyor işleri tamamen ingilizce merkezli personeline yds şartı koymalı.
-
@eeengineer55 maalesef öyle o yüzden düşük kapatması zor 86-87 aşağısı kapatması çok zor gözüken
-
Arkadaşlar tecilim 8 aralık itibarıyla bitti mayısta askere gidecek bu sınava girebiliyormuyum? İlanda askerlikle ilişiği olmamak diyor ama sınav anında askerde değilim bilgisi olan arkadaşlar var mı?
-
Arkadaşlar net bilgisi olan var mı diploma örneği konusunda? E devletten çıkarılan kabul ediliyor mu yoksa yine üniversiteye gidip onaylısını mı alacağız?
-
@wicksell benden duyup paylaştın ayıb be
-
@burcuburcu rekabet kurumunda da tum kaynaklar ingilizce orda da yds koyulmalı