TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

P48 80-85 puanı olanlar daha ne kadar bekleyecek?

KPSS A
    14
    32
    5940
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Z
      zenginmemur @Rybczynski2 Son düzenleyen:

@rybczynski2 bak iste bu engelleme ancak maas esitligiyle olur.Soyleki simdi tasra uzmanla merkez uzman maasi 1000 tlden fazla fark var.Bu nedenle ilanlar yuksek kapatiyo puan anlaminda.Yoksa guy=bilisim uzmanligi olsa inan 80i gecmez kapatma puani.Ama durum oyle degil aday tasra uzmani tekrae sinava giriyo aliyo 95ini cat hemen basvurusunu yapiyo birde referansi iyise hemen gecisini yapiyo hem o kadroya issiz iibfli yerlesemiyo hemde puan olarak yuksek kapatiyo bakin en onemli sorunumuz bu.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • B
        bircahil @Del Piero Son düzenleyen:

@del-piero agam bizimle eyleniyyyy :)))

Del Piero 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • M
          mustafa kader Son düzenleyen:

Valla bu puanın üstündeki arkadaşlara bazı ilanları salın diyesim geliyor ama böyle hakkımın olmadığını biliyorum.Sistemdeki tıkanıklar ne zaman giderilecek 1 senedir mulakat sonuçlarını bekleyenler haliyle bu sınavlara da başvuruyor sıra hiç sarkmıyor

• B
            bybredd @heredotolga Son düzenleyen:

@heredotolga sacmalamışsın

heredotolga 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • heredotolga
              heredotolga @bybredd Son düzenleyen:

@bybredd kardeş düşüncelerimin saçma oldugu veya olmadığına sen mi karar vereceksin? Su forumda kimse ile tartışmadim tartşımayıda düşünmüyorum Hayır arkadaşım şu nedenle yanlış düşünüyorsun demek varken yok samalamissin falan yazmak art niyet kokan hareketler benimle aynı düşünceleri paylasmiyorsan gerekçeni yazarsın size katılmıyorum dersin biraz saygı çerçevesinde düşüncelerimizi paylaşalım

AĞAÇ DİKMEDEN YAĞMUR DUASINA ÇIKILMAZ! !

B 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • B
                bircahil @heredotolga Son düzenleyen:

@heredotolga yazdigin yoruma bakilacak olursa senin saygi anlayisini biraz degistirmen gerekecek.bu ne simdi ? Yok neymis 75 Alan da 85 Alan da ayni sinava girecekmis.bu nasil bir bencil bir mantiktir kardesim.sen dupedu o aralikta olanlar sinavlara girmeye hak etmiyor demeye getiriyorsun ki bu da senin saygisizlik yaptiginI gosterir .senin demeye calistigin sey o zaman bu puan araligindakiler sadece guya mi talip olsunlar.ha 90 Alan ogretmen de ataniyor 75 Alan da bak demek ikisi de hak ediyor

• B
                  bircahil @heredotolga Son düzenleyen:

@heredotolga zaten 85 Alan ile 75 Alan bir insanin netlerine bakacak olursan aradaki o kucuk gorunmeyen basari farkini gorebilirsin.cunku zira iki soru bile arada ucurumlar yaratiyor.85 Alan adam cogu zaman gk gy ile sisirilmis bir puanla gundemde olabiliyor.75 Alan adamin belki gk gy si kotu ama Alan da daha basarilidir. Simdi sen soyle hangisi daha cok hak ediyor?

heredotolga 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • Antimülakat
                    Antimülakat Son düzenleyen:

Puan barajlı yapılan bir sistemde bu sorunlar çözülmez. Geçmiş dönemde şöyle bir önerim olmuştu. Sınavları kurumlar paralı yapacaklar, yüzde yüz caydırıcı mı derseniz elbette değil ama kısmen etkisi olacaktır. Bunun dışında bir başka öneri de kpss kaldırılıp sadece kurum sınavına dönülmesi. Bununu da bizim ülkemizde nelere sebep olacağını çok iyi biliyoruz. Yine en iyisi kpss barajı ve kurum sınavı. Yoksa hep birlikte ne vasıfsız adamların kurum sınavlarında tam puan aldıklarına birlikte şahit oluruz.

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • Z
                      zenginmemur @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat 2014 yılı milli savunma bakanligi ilani 5 kisi alcak p47 puan türünden 20 katini cagiriyo eder 100 kisi direk sozlü sınav hemde merkezi uzmanlik bir aciklaniyo 85le kapatmis ne isim ve ne de puan sadece bilgi.Bn nerden bilecem 70lik adamin listede olmadigini😠

• Del Piero
                        Del Piero @bircahil Son düzenleyen:

@bircahil Senin dilin ne söylir feyzo gardaş:))Şaka bir yana bekleyin görün madem..

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • heredotolga
                          heredotolga @bircahil Son düzenleyen:

@bircahil dostum ben 75 alan adam sınava girmesin mi dedim ?puanını mi küçümsemedim nasıl okuyorsunuz anlamıyorum yazdıklarımı. Tekrar diyorum bugün 89 alan ile sizin söylediğiniz gibi 85 alan arasında da küçük net farklılıklari var 89 alan bugün 10 tane sınava girdi minimum 85 alan kaç tane sınava girdi ya 1 ya 0 burada bir orantı olmasi gerektiği yazdım sadece aynı şey 85 alan ile 75 alan için de geçerli 89 alan 20 sınava giriyorsa 85 alan 10 tane sınava girebilmeli 75 alan da ona nispi olarak 5 6 tane sınava girebilmeli yoksa benim için hava hoş direk kurum kpss siz sınav yapsada farketmez. Kimsenin puanını kucum demedim kucumsemek haddini de değil alınan varsa eğer Özür dilerim söylemek istediğim 89 alan bukadar sınava girerken sınava aradaki küçük net farkları olanların hiç sınava görmemesi uzerineydi tekrar tartışma yaratmak için söylemedim alınan kırılan varsa kusura bakmasın.

AĞAÇ DİKMEDEN YAĞMUR DUASINA ÇIKILMAZ! !

• B
                            bircahil @Del Piero Son düzenleyen:

@del-piero gelmezse duvarina Faso aga yazarim ona gore 😄

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • 1
                            • 2
                            • 2 / 2
                            • İlk ileti
                              Son ileti