Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
@paretowilfredo üstad bir gelişme var mı
-
Arkadaslar, cimer e konuyla ilgili yazali 15 gun oldu hala cevap verilmedi bn cevap suresini 15 diyebiliyorum bi fikri olan var mi bu konuda?
-
15 İş günü süresi dün doldu, cevap yok. İdare, kanunlara uymuyor
-
İnsan Kaynakları kurumun sitesindeki duyuruları takip edin demişti ama hiçbir gelişme yok.
-
@buhara süre konusunu idare hukuku hocama danistim 30 gunun dolmasini bekle dedi bnm 20 gunden fazla oldu bekliyorum
-
@aycannn Kurum ve kuruluşlar, başvuru üzerine istenen bilgi veya belgeye erişimi onbeş iş günü içinde sağlarlar. Ancak istenen bilgi veya belgenin, başvurulan kurum ve kuruluş içindeki başka bir birimden sağlanması; başvuru ile ilgili olarak bir başka kurum ve kuruluşun görüşünün alınmasının gerekmesi veya başvuru içeriğinin birden fazla kurum ve kuruluşu ilgilendirmesi durumlarında bilgi veya belgeye erişim otuz iş günü içinde sağlanır. Bu durumda, sürenin uzatılması ve bunun gerekçesi başvuru sahibine yazılı olarak ve onbeş iş günlük sürenin bitiminden önce bildirilir. kanun gayet net hocam
-
27.07’de cimer yazım iletilmiş bakanlığa. Bekliyoruz...
-
@ysahin2 benm basvuru tarihinden itibaren 25 gun oldu hocam, ne olacagini bilmedikleri icin beklettiklerini dusunuyorum bikac gun daha bekleyip cimer e sikayet basvurusu yapacagim ama...
-
@aycannn şikayet etmeyin şimdilik. Aleyhinize dönebilir olası bir mülakata çağrıldığınızda.
-
KDGM siteyi kapamış
-
Umarim bir bilgilendirme yapilir. Mülakatlar yalan oldu
-
arkadaşlar pazartesi içişleri bakanlığını arayalım
-
Arkadaslar birlikte olup bişiler yapacakmiyiz, yoksa vazmıgeçecegiz?
-
@daywalkers vazgeçmeyelim tabi ortak bir metin hazırlayıp cimer e gönderebiliriz veya sayın bakan sosyal medyayı aktif kullanıyor mu bilmiyorum ama Twitter üzerinden etiketleyebiliriz. Veya Ankara'da olan arkadaşlar gidip görüşme imkanı bulabilirler mi yetkililerle.
-
arkadaşlar vazgeçmek olur mu ? o kadar emek verilmiş hepimiz kpss den alacağımızı almışız üstüne üstlük çok değişik bir sınav formatında sınavı kazanmış ortada kazanılmış bir hak var., bu noktaya gelmişiz hakkımızı yemezler inşallah.yapacağımız şey içişleri bakanlığını aramak.yarın hep beraber arayalım. eğer tatmin edici bir cevap alamazsak cimere yazalım. bizim başımıza gelen fişmiş tavuğun başına gelmez.
-
Arkadaşlar ben iki kez cimer üzerinden yazdım herhangibir dönüş almadım ilkinden bugüne 35 gün oldu, iki gün önce aynı metinle yeniden yazdım. Herkes yazsa belki ciddiye alırlar.
-
Cimere yazanlar cevap alamadı mı
-
@deüdem maalesef...
-
Arkadaşlar ne olacak bizim durum ? Gerçekten Ümidi keselim mi?
-
Patladık herhalde