Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
Seçimden mülakat tarihleri ertelenir mi acaba ?
-
@deüdem bu kdgm Ne olcak, mülakatlar ne olcak, kurum kapatılacak diyorlar ne olcaz biz. Bilen bir arkadas yardimci olsun ya
-
@daywalkers hiç duyumum yok ama bence seçim sonrası eylül ekim gibi khk ile kurum kapatılır muhtemelen eğer gvs ler yetişirse mülakatları ağustos gibi yapıp khk öncesi sonuç açıklarlar gibi geliyor ama hayırlısı tabi .
-
@deüdem bizim mulakatlar iptal olmaz degil mi
-
@daywalkers kurum kapatılacak haberinden sonra kurumu aradım oradakiler de bilmiyor ne olacağını ama muhtemelen kapatılsa bile iptal olmaz dedi hayırlısı ile şu gvs hemen bitse de tarihler açıklansa
-
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah mülakatın iptal olması gibi bir durum olmaz. O kadar emek verdik çalıştık Ankaraya sınava gittik kazandık derken böyle arafta bırakılmak hoş değil.
-
Kiytirik bir haber sitesinin yaptigi haber ile enseyi karartmayin hergun baska bir haber yapiliyor bende bir kurumda 10 yildir calisiyorum girdigim gunden beri ozellesecek diyorlar . Suan bizim surec isliyor normal sartlarda bir gvs 3 ayi buluyor zaten
-
Evine komşusuna polis gelen oldu mu ,bu gvs ler başlayalı 1 aya yaklaştı ama hala ses soluk yok.
-
Bir de arkadaşalar zaten 32 kişiyiz kurumu arayıp mülakatları yapmaları için baskı yapsak , en azından gvs beklenen süreçte mülakatlar yapılmış olsa gvs sonuçları gelir gelmez iş başı yaptırabilirler
-
Benim evime polis gelmedi kolu komşuya muhtara falan da sordum kimse bir şey sormadı dediler. Mülakat bayramdan sonra olur diye düşünüyorum bizim bastırmamızla erkene çekilme durumu mümkün değil o yüzden bizim bu konuda yapacağımız bir şey yok maalesef.
-
@deüdem Cidden böyle şeylere inanıyor musunuz ?
-
@dumanli kurumun khk ile kapatıldığını duyunca neye istersen ona inanırsın.
-
Kurumun bizzatihi kapatilip kapatilmayacagini bilemem ama yeni sistem sonrasi mustesarliklarin bakan yardimciliklarinin vs nin kapatilacagi konusuluyor. Yani mustesarliklar kapatilsa bile mutlaka baska bir cati altinda birsekilde calismalarina devam ederler diye dusunuyorum.
-
@lion kazanılmış bir hak söz konusu değil eğer istemezlerse almazlar ve bu konuda bir şey yapamayız ( kapatılma sonrası için söylüyorum )
-
Hayatta herşey nasip kismet kapatilirsada canı saolsun devletimiz icin daha iyisi olacaksa ben sahsi hakkimdan vazgecerim rahat olun arkadaslar.
-
@deüdem aynen kardesim. Neticede hicbirsey daha belli olmamis mulakata dahi girilmemis vs kurum iptal edebilir sinavi fakat ben boyle olacagina pek ihtimal vermiyorum bence alimi gerceklestirir kapatilma durumu vs olacak ise en erken 1 yila kadar ancak olur. Ha kapatildiginda ise kazanilmis haklar elde olacagi icin ayni pozisyon ve ek gostergede baska bir kuruma nakil edilir calisanlar.
-
Arkadaşalar isterseniz yarın kurumu arayıp bir konuşun durumun ne olduğunu ama ben bu konuda karamsarım.
-
@deüdem siz neden aramiyorsunuz ?
-
@zanzinho ben aradığım için karamsarım ve o yüzden yazdım zaten
-
@deüdem ne dediler khk ile kapatilacaz mulakatlar iptal olacakmi dediler sizi karamsarliga sevk edecek nasil bir cevap aldinz ?