Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
Kesinlikle şu surecte kimseyi magdur etmemeye calisacaklar. Mülakatlar Icisleri bakanligi Uzman Yardimciliģi adi altinda yapılacaktir. Ancak Sonbahari bulabilir.
-
@daywalkers eğer yaparlarsa ilkbahara bile kalır.
-
703 ün geçiçi 4. maddesi ve geçiçi 1. maddesi 18. fıkrasına istinaden içişleri bak. personel genel müd. aradım konu hakkında bir bilgilerinin olmadıklarını belirttiler.
-
@deüdem bilgi edinmeden mi yazsak ki
-
@buhara ben yazdim bugun dostum cevap geldiginde paylasirim, herkes yazsa aslinda kurumda duyulmasi adina etkili olabilir durumun.
-
@aycannn Evet yazalım hepimiz
-
Aslında direk kuruma gidip konuşsak nasıl olur işe yarar mı ?
-
hak mahrumiyeti olacağını sanmıyorum arkadaşlar,içişleri bakanlığı uzman yardımcısı adayı olarak mülakata girilir diye düşünüyorum.
-
@deüdem Dostum bilgi edinmeden yazmak daha makul geldi bana daha resmi bi yol. Kuruma gittigimizde muhatap bulmak kolay olmayabilir diye dusunuyorum...
-
@sbf12345 inşaallah , keşke hocam.
-
@aycannn ik daki abi zaten telefonda gerekeni söyledi onun yerine makamdan biri ile görüşebilir miyiz acaba diye dedim hazır meclis açıkken herkes ankaradayken .
-
@deüdem makamdan birileriyle gorusulebilirse daha iyi olur tabi ki, muhatap bulmak zor olabilir sadece.
-
Yarın yada pazar 4 nolu karar yayınlanacakmış o kararda kdgm hakkında bilgi bulunabilirmiş
-
Bir Gelişme yokmu arkadaslar
-
Dün aradım ik tasfiye kurulu toplanacak orada karar verilecek duyuruları takip edin dedi
-
Ben de cimerden yazdim icisleri bakanligina sevkedildi diye gorunuyor yazi, bir cevap geldiginde paylasirim insallah.
-
Ortada mı kaldık arkadaşlar, herhangi gelişme yok mu. Ben de mülakata kalmıştım
-
@ysahin2 Beklemedeyiz bakalim.
-
Yok mu bir gelişme arkadaşlar ? Konu ile ilgili bilgisi olan var mı ?
-
Ben şahsen Bakanlığın sınava hazırlık yapmış, kalkmış Ankara’ya bu sınav için gelmiş ve muvaffak olup mülakata hak kazanmış insanları mağdur edeceğini sanmıyorum. Devletimizin 8 uzmanı uygun bir kadroya kaydırıp bünyesinde istihdam edecek gücü ve kudreti vardır elbette. Süreç epey uzayacaktır ama olumlu bir sonuç çıkar diye düşünüyorum.