Hazine Müsteşarlığı Hazine Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
-
@accosator katılıyorum, en mantiklisi kazananlara yapmak
@Shady1 geçersin hocam sana çıtır çerez gelir o sınav
-
arkadaşlar bölümlerdeki alım sayılarında değişim olmuş mu hazinede daha önce ?
yani atıyorum matematikten 2 yerine 1 kişi alıp uluslardan 1 kişi fazla almak gibi ? diğer kurumlarda birkaç defa duydum ama hazine ne durumda bir şey göremedim bu konuda.
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Hazine Müsteşarlığı Hazine Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
@accosator katılıyorum, en mantiklisi kazananlara yapmak
@Shady1 geçersin hocam sana çıtır çerez gelir o sınav
@accosator ️
@genclerbirlikli gsen boyle dedin ya kesin kalirim bi sen girmeyince çalışasım gelmedi buna
Sayfa hazine sayfasi bizden cok cekti cikalim artik
-
@shady1 valla öyle. Sopayla kovalayacaklar az daha durursak
-
Bugün mülakatlar bitti mi acaba ?
-
@zesa bitti diye biliyorum
-
@genclerbirlikli İnşallah öyledir
-
Seneyede alım açar mı kurum.Birde kurum lojman veriyor muydu özlük hakları sayfasını kaldırmışlar.Çalışma koşulları vs nedir acaba ekonomi bakanlığı dış ticaret uzman yardımcılığı ile karşılaştırırsa hangisi daha ağır basar?
-
@efrasiyab seneye de açar. Lojman duymadım pek yok diye biliyorum.
-
@efrasiyab Lojman çok kısıtlı. 10 sene kıdem altına tahsis edilmez. Zaten kamuda lojmanların satışı gündemde
-
@genclerbirlikli hocam sizin 5 iş günü içinde mi açıklandı ? Hazine Uzman Yardımcılığını da 5 günde açıklarlar mı sizce?
-
@boşluk 8 martta bitti 26 sında açıklandı. Ama hazine uzman yardımcılığı yönetmeliğinde var diye biliyorum 5 iş günü.
-
@genclerbirlikli anladım hocam teşekkür ederim.
-
Heyecan var mı arkadaşlar bugün açıklanması lazım
-
@genclerbirlikli uyku tutmadı hocam... :))
-
Açıklandı
-
5 iktisat 3 maliye ilanı verilmişken tam tersini almışlar, iktisattan 2 de yedek belirlemişler. Üstelik kontrolörlüğü 1. Sıradan kazanan arkadaş yine burda da 1. Sırada. Ben o alınmaz diyordum, belgeleri de teslim etmişti üstelik. Bakalım nereyi tercih edecek.
Bu arada @kelaynak tebrikler hayırlı olsun
-
Ne güzelmiş ya ne zaman açiklanacaginin belli olmasi valla tebrik ederim kurumu. Keske digerleri de boyle olsa. Bu arada fatma şahin belediye baskani degil miydi hani antep müfettiş alimini iptal eden ! o da mi hazirlaniyomus demek sinavlara
-
@shady1 fatma şahin esprisini komisyon da yaptı mi acaba
-
@shady1 Keşke Fatma Şahin de bunu görebilse