Vakifbank müfettişlik
-
Benim de 63.. 63 puanda yığılma var heralde
-
@clandestin alan netlerim fena değil ama matematik ve İngilizce pek iyi değil bakalım inşallah çağırırlar
-
Genel puan 64.375 ingilizceden 26 doğru ile kalmışım kazananları tebrik ederim.
-
gy tamam ingilizce tamam hukuk tamam ekonomi tamam maliye 15 doğru kaçtı gitti müfettişlik tüh be uzmanlıkta teklif edilmez ki şimdi bana şansa bak
-
Bende 66.8 ile cagrilmayi bekliyor olacağım ikamet İstanbul hayırlısı bakalım
-
Kazanan bir arkadaş netleşrni yazabilir mi? Hukukta 29 11 iktisatta 24 16 maliyede 21 19 genel yetenekte 28 12 yapmışım.. Genel yetenek beklediğinden düşğk gelen var mı.. Sizlerde netlerinizi yazabilir misiniz
-
@reagan bana mail gelmedi sadece kazandığımı haber vermek için aradılar
-
Siz mail attınız mı arkadaşlar yoksa banka mı attı kendiliğinden? Bana hala gelmedi bir şey
-
@pantheon1 ben mail atmıştım dün.
-
Ben atmadım mail.. Yollamışlar
-
Bana da mail gelmedi.Mail giden arkadaşlar siz teftiş kuruluba mail atmış mıydınız
-
mail gelmeyen arkadas var mi
-
@summer hayır hocam otomatik geldi sizede gelir birazdan
-
@summer Kendiliğinden geldi bana da mail atmamıştım gönderiyorlardır sırayla heralde
-
Arkadaşlar sırayla atıyorlar bu gece gelmezse yarın gelir merak etmeyin
-
Bir kaç arkadaş sınav kolay demişti netlerini yazarsa lar sevinirim ve genel yetenek benim beklediğim gibi geldi sıkıntı yok bence
-
arkadaşlar bu uzmanlık teklifini sadece genel puana göre mi teklif ediyolar gy ing filan halletmiş olup tek dersten başarısız olanlara teklif etme şansları yok mudur hiç??
-
@bbfacedasz geçen sene iktisattan geçemeyen birine etmişler
-
@friedman98 @omer34 tamam çok teşekkürler
-
@beşiktaş1903 hocam sizin ortalama kaç geldi