Vakifbank müfettişlik
-
istanbul ve ankara dışında uzman yrd teklifi yapılan iller yok mu?
-
@yasemen uzman yardimciligi icin mi mulakata çağrıldıniz?
-
@aslı12 evet hocam
-
@jamiryoo ben çağrıldım ikametgah aksaray
-
@yasemen hayirli olsun. oncesinde grup mulakati oluyor diye duymustum bir arkadasim davet edildi. Siz direkt birebir mulakata mi davet edildiniz onu merak etmistim
-
Mülakata sivil giden var mı
-
@keynesinabv Hocam herkes sivil gidiyor diye biliyorum
-
@luthor dostum ben de yarın sivil gidicem hem mail de hem telefonda sivil gelin dediler ama insan işte aklına takılıyor
-
@keynesinabv Bende sivil gidicem hocam
-
@annaschwartz puan kacti hocam bir de netleriniz fln. Nasildi
-
@colinclark55 ing 19 gy 28 ikt 23 hukuk 23 muhasebe 30 genel puan 65.
-
@aslı12 yok hocam aynı arkadaşınız gibi benimde
-
@keynesinabv yarın kacta hocam
-
@haldun 13.45 hocam
-
@annaschwartz sagolasin dostum
-
Ankara'dan aranan var mı ? Varsa şayet puanını paylaşabilir mi ?
-
@kdrbyrmsrt Hocam geçen hafta keza ben de sizin gibi aynı hususlara dikkat çekerek görüştüm İK ile. Puanım 69.75 İkametgahım Ankara. Ben de aynı şekilde uzun vadeli olarak düşünüldüğünde İstanbul'da çalışmak istememe rağmen sırf ikametgahtan dolayı çağrılmadım ancak bana sürecin devam edeceğini söylediler muhtemel çağrılabilecek bi puana sahip olduğumu dile getirdiler. Ortada gerçekten çok ciddi bir bilgi kirliliği ve belirsizlik var. Şayet size belirtmiş oldukları gibiyse kanaatimce hakikatli bir adaletsizlik var ortada. Madem illere göre taban puanları belirliyorsunuz açıklayın bunları , neyi referans aldıkları belli değil. Yarın tekrardan ulaşmaya çalışacağım,tatminkar bir cevap alamazsam şayet ilgili mercilere gerekli şikayetleri yapmayı düşünüyorum.
-
@barış-uysal taban puan illere göre orası kesn mantık şu şekilde '' çok maaş vermeyeceğiz o yüzden memlektin dışına çıkma, hem oraları biliyosun belki müşteri çekrsin özellikle doğu illerinde kültürel yapıya hakimsin buda bankaya potansiyel ekstra portföy'' diye düşünüyorlar resmi olark güvenceleri ise sınav yaparken sadece müfettiş yardımcılığına dair sınav yaptıkları uzman yardımcısı alımı ile ilgili ilana çıkmadıkları bu nedenle alımlarda kendi istedikleri politikayı uygulayacakları görüşündeler...
-
Arkadaşlar merhaba.Ben yarın görüşmeye gidicem.Bu aşamada bilgi sormuyorlar değil mi sadece grup çalışması yapıcaz
-
@summer hayır sorulmuyor grup çalışması yapacaksınız