Vakifbank müfettişlik
-
Halkbank servisi kazandım ve vakıfın mülakatıyla eğitim çakışıyor ik yı aradım ve gününü değiştiremiyeceklerini söylediler ne yapsam arkadaşlar Halkbank’a hiç başlamasam mı ya
-
@yasemen hocam ama bu büyük risk değil mi? Vakıfı kazanacağınızın garantisi yok evdeki bulgurdan olmayın sonra. Siz bilirsiniz tabiki ama fikrimi belirtmek istedim
-
@yasemen öyle hata yapmayın birini kesin kasanmışsın bir ay sonra maaş alacaksın ama Vakıfbank daha öngörüşme üzerine bireysel mülakat yapacak. Kaçırdığın fırsat bir daha gelmez ona göre düşünün. Halkbank'a başlayın bence
-
Hocam çok üzgünüm vakıfı baya bir istiyordum
-
@yasemen rapor alip gidin madem
-
@füreya öyle hocama ama baya bi istiyordum 1 gün ileri atmadılar ya of
-
@hattorihanzo rapor kabul edemiyolarmış banka çalışanı olmadığımız için halkbanktan izin alma ihtimalim olur mu acaba ?
-
Ömgörüşmeden kaç gün sonra bireysel mülakat yapılır fikri olan var mı arkadaşlar ?
-
@yasemen eğitimde izin vermiyorlar ama yine de sorun siz.
-
Bi sorayım hocam ben
-
@mhmt7 Bugün girdiyseniz 9.45'de girmediniz mi çok erken bitmiş mülakatınız
-
@yasemen izin alabilrsen sansını dene alamazsan kısmet de üzülme belki halk bank senin için daha hayırlıdır
-
@yasemen valla bi yol bulunur bence
-
Vakıfın bireysel mülakatları ne zaman olacak? Ne zaman mülakat sonuçları açıklanacak? Yine bir muammalı döneme giriyoz. Askeriye bu konuda en iyisi. Tablo halinde, planlı programli bir sekilde acikliyorlar. Şu gün şu olacak, şu gün açıklanacak diye.
-
Arkadaşlar VakıfBank insan kaynaklarını aradım az önce. Öngörüşme ile bireysel mülakat arasında ne kadar süre olur bi tahmininiz var mı diye sordum bu konu hakkında net bilgi veremiyoruz dendi.Peki ön mülakatta eleme var mı dedim hayır eleme yok dediler. Durum böyle...
-
@cokgizliissiz umarım çok arası olmaz bir an önce mulkatida yaparlar
-
Sonuçlar iki haftada açıklandı,uzmanlık davetleri çabucak geldi.Şimdiye kadar Vakıfbank oldukça hızlı götürüyor süreci.Halihazırda eleman ihtiyacı yüksek deniyor.Bu ortamda mülakat süreci de çok uzamaz diye tahmin ediyorum şahsen.
-
@hattorihanzo hocam hiç oluru yok öyle bi ketumlar ki insanların zor zamanına hoşgörü Yok hiç bi şekilde ve bir çok kişiye bu ayrıcalık tanınmış olmasına rağmen şuan yapmıyorlar
-
Arkadaslar istanbul ikamatgahi olup 52.5 puandan düşük puan alıp mulakata davet edilen varmı
-
Eğer bu doğru ise ankara 80 puanla kapatmış