Vakifbank müfettişlik
-
arkadaşlar merhabalar öncelikle. bilgi teknolojileri için istanbul ikametinin bir önemi var mı? sonuçta bt için tek çalışma yeri orası, diğer illerden olmak fark eder mi? bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
-
@regista ikamet neresi sizin
-
Arkadaşlar teftiş mülakatına geçen sene girmiş biri veyahut girmiş bir tanıdığı olan var mı? Acaba grup mülakatındaki caselerle ilgili bilgi verebilir mi varsa?
-
Merhaba arkadaslar feyste bir yorum gormustum uzman yardımvılığı alımının puan bazında olmadıgına daır.İlgili birimden telefonda ogrendıgını yazmıs , doğru mudur sızce uzmanlığın ölçütleri nedir?
-
Neye göre olduğunu iddia etmişler? Alan? İkamet? Referans?
-
@gizemce Sanmıyorum. Kaşımıza gözümüze bakıp mı çağırdılar yani Benim İstanbul. Zannediyorum ihtiyacın 3-4 katı neyse ona göre çağrılmıştır. İstanbul için uzman yardımcılığı alımı da fazla olacak gibi gördüğüm kadarıyla.
-
Uzmanlık için neye göre teklif geldiği belirsiz gerçekten.. iki senedir bunu gördüm çok yazık.. İstanbul’da 50lerde çağırılan da var 70 olup çağırılmayan da var. Kriterlerini çözemedim
-
Arkadaşlar mülakatın içeriği nasıl olacak bilgisi olan var mı? Sordum ama net bir bilgi alamadım. Halkbank vs. gibi kişilik envanteri + grup mülakatı şeklinde mi olacak? 3 saat süreceğini söylediler, üç saat bu ikisi için çok uzun bir süre değil mi?
-
@kikiki Ben de sizin gibi düşünüyorum bunların hepsi 3 saat sürmez.Yarın girecek arkadaşlar sadece genel olarak ne yapıldığını paylaşabilirse güzel olur
-
Bugün girecek arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa sevinirim
-
Ankaradan aranan olmuş muydu?
-
arkadaşlar i.k ile görüştüm birdaha telefonu açmıyorlar il bazlı sıralama yapacağız istanbul puanlarını baz almayın umutsuzda olmayın dedi istanbuldan ve antalyadan arananlar var başka bir il duymadım ankaradan aranan var mı uzmanlık için veya sizce 70 puana aranma ihtimali nedir ümitleniyim mi
-
Bugün giren arkadaşlar kısaca 3 saatlik uygulamanın içeriğinden bahsederse çok iyi olur gerçekten.
-
Aynen arkadaşlar ne sorulduğunu söylemeseniz de olur.Grup mülakatı ve envanter mi yapıldı genel bir bilgi verseniz yeterli
-
Arkadaşlar biraz üzücü bir bilgi vereceğim (216) 724 27 21 i.k numarasını sürekli aradım en sonunda açtılar aramaların şuan için bittiğini söylediler ilerleyen süreçte ilk ön görüşmeler bitince bi ihtimal tekrar aranma olabileceğini söylediler kaç kişi arandı sordum paylaşmadı. Ankarada ikamet ediyorum ama İstanbul genel müdürlükte çalışmak istiyordum 55 puanlar çağrılırken Benim 70 puanla çağrılmamam tuhaf değilmi dedim ikamet bizim için önemli dedi (sanırım şehir yaşantısına alışık olmakla ve o şehri bilmekle alakalı)ihtiyaç olan illerde arama yapıldı ankarada dahil dedi son olarak 55 puanla birini çağırken diğer illerdeki yüksek puanlılara en azından İstanbul için çalışırmısınız diye sormamanız aklıma yatmıyor dedim adam akıllı cevap bile vermedi kapattım gitti umutlar yine yeşermeden soldu hakkımızda hayırlısı
-
@kdrbyrmsrt haklısın ama bankaların maaşları düşük olduğunu için hep ikamet bazlı alım yaparlar işi bırakıp gitmesin diye.
-
Arkadaşlar bugün ön mülakata giren var mı? Giren varsa 3 saatlik değerlendirme hakkında bilgi verebilirse çok iyi olur.
-
@clandestin erkek arkadasım girdi sordum ona ama bilgi vermeyin demişler kesinlikle dışarıya. Farklı farklı uygulamalar olmuş ve her güne farklı uygulamalar olacağından bahsetmişler sanırım. Bi de ben bi yerde okudum, bu ön mülakatta da eleme olacakmış sanırım. Ama bence ya dikkat çekici derecede suskun ya da grup çalışmasına uyum sağlayamadığı bariz tipler olacaktır elenecekler eğer eleme olacaksa da şu aşamada. Öyle düşünüyorum.
-
@füreya erkek arkadaşınız sizede söylemedi değil mi?
-
@füreya Hocam içeriği anlatmanıza gerek yok.3 saat boyunca sadece grup çalışması mı yapılıyor?Kişilik envanteri falan tarzı uygulamalar da var mı?