Vakifbank müfettişlik
-
@ua1905 sen de haklısın. Şu aralar gelmeyen ilanları beklemekten hiç sabrım kalmamış
-
İlan gelmesi sinav mulakat ise baslama derken nerden baksan en az 1 yıl gidiyor bir süreç bu kadar uzun olmamalı tamam kamu hantal da bu kadar değil yahu yazık günah
-
@torpil Hayır işin tuhaf kısmı diğer kamu bankalarından da fazla zaman istiyor Vakıf. Halk o kadar sürmedi mesela.
-
Bari bir tarih belirleyin ondan sonra bekleyelim bekle babam bekle
-
İster misiniz gelen seçim de alımları etkilesin. Vakıfbank bir de seçim sonucunu beklesin, bizi de 2-3 ay daha bekletsin. Ekonomik olarak iyiye gitmiyoruz. Döviz kurları ve enflasyon da ortada, şu anki büyüme çok sürdürülebilir değil. Zaten ekonomi haberlerini okursanız, yakın zamanda gelebilecek bir krizden de bahsediliyor. Hatta başbakan yardımcısı Mehmet Şimşek de ağzından birkaç bir şey kaçırdı da sonrasında istifa etti diye haberler çıktı. Cumhurbaşkanımız bile Imf'den borcu altınla alalım gibi bir açıklama yaptı. Seçimleri bu kadar erkene almalarının ve baskın seçim yapmalarının temel sebebi olarak ekonominin 2019'u göremeyecek kadar kötü olduğu düşünülüyor. Sanırım yakın bir zamanda ekonomik bir kriz ya da en azından ekonomik bunalım geliyor. Seçim aradan çıkartılınca birkaç yıl büyümeyip var olan borçlarımızı ödeyebiliriz. Böyle bir şey de gerçekleşirse seçim sonrası merkez bankası piyasalara müdahale eder, devlet kemer sıkmaya başlar. Tabi tüm bunlar da alımları ciddi etkileyecek demektir. Sonuç olarak seçimler nedeniyle planlanan MT alım miktarı azaltılabilir. Bu kadar bekledik bir de alımlar azalırsa elimiz boş dönme ihtimalimiz de bence fazla...
-
@ankou Konplo teorileri kurmayın arkadaşlar geçen sene de böyle işlemiş sürüyor heryıl böyle , kötü ama böyle . Bu yeni aşama bu sene çıktığı için erken dönüş oldu tek fark bu
-
@ankou vakıfbank geçen sene de bireysel mülakatı mayısta yaptı. Sınav şubatın sonundaydı geçen sene, bu sene mart başı. Hemen hemen aynı tarih yani. Değerlendirme merkezi aşaması bu sene ilk defa yapıldı ve o yüzden erken çağırılmalar oldu. En azından vakıfbank için ortalığı velveleye vermeye paniğe gerek yok yani. Tahmin edilen bi süreç bu kurum için.
-
@füreya Ön değerlendirme süreci de çok saçmaydı. Bu tür aktivitelere para vereceklerine çalışanların maaşlarını adamakıllı verseler keşke.
-
@bluephantom ön değerlendirme süreci geçen bi haberde yer bulmuştu. Doğruluğu kabul görmemiş göreceli bir olay olduğu. Bence iknın kendine yeni iş alanı bulma saçmalıkları
-
@gagelessh Böyle saçmalıklara para ayırıp çalışanlara üç kuruş vermeleri kurum itibarını ciddi şekilde zedeliyor. Bilmiyorum farkındalar mı?
-
Arkadaşlar duyumu falan olan yok mu?
-
@annaschwartz hocam başlıkta hiç hareket yok ki duyum olsun şu mülakatlar baslayinca hareketlenir
-
@friedman98 hocam ben de mülakat tarihleri hakkındaki duyumdan bahsetmek istemiştim ne zaman başlayacak acaba bi duyumu olan var mı diye
-
@annaschwartz geçen seneki gibi mayıs sonuna doğru olur uzmanlık mülakatı. Gidişat onu gösteriyor
-
@füreya teşekkürler
-
Kesin içerden bir duyumu olan varsa söyleyebilir mi ona göre askere gideceğim
-
@torpil Böyle kritik bir iş için içerden sızıntılara bile güvenmeyin derim.
-
Arkadaşlar ben ağustosta askere gitmek istediğimi söyledim ağustosa kadar süreç sonlanır mı diye sordum, kasıma erteleyin çünkü ağustosu geçer dediler. Aldığım tek net ve kesin bilgi bu
-
@jjgosso ik ya mı sordunuZ
-
@gagelessh beni arayan telefon numarasına sordum mevkisini bilmiyorum ama yetkili birisine benziyordu