Vakifbank müfettişlik
-
Sağol hocam
-
@friedman98 tecil ettiği doğruda vakıfta yardımcılık dönemi 5 yıl mı hocam sadece yardımcılık dönemi tecil ediliyor halkbankta bu süre 3 yıl
-
@maxmin hocam şuan çalışan uzman yardımcısından aldığım bilgi bu bana öyle soyledi.
-
Arkadaşlar işe başlama tarihi ile ilgili bir öngörü var mı ?
-
Görüşmeye giren arkadaşlar,birebir mülakat tarihi hakkında herhangi bir şey söylediler mi?
-
@wickselll ben geçen hafta girdim. Gruptan biri sordu en son çıkarken ordaki bizle ilgilenen kişilere. Bizim de bilgimiz yok ama uzun bir süreç olacak dedi. Keşke haziran gibi başlasa kazananlar
-
Müfettişlik için mayıs ortasına kadar başlatacaklarını biliyorum, uzmanlığa dair fikrim yok
-
@wega60 müfettişlik mulakatlarinin yapılmasından sonra hazır komisyon kurulmusken uzmanlıkları da aradan çıkarırlar bence
-
Bu sürecin bir an önce sonuçlandırılmasını istiyorum.
-
Geçen hafta çarşamba günü girdiğimiz mülakatta Nisan sonu mayıs başı gibi bireysele çağrılırsınız fakat süreç 2-3 ay sürecek demişlerdi.
-
@keynesinabv yıldık şu süreçlerden
-
Arkadaşlar Vakıfbank’a en yakın durak için nerde inmemiz gerekiyor yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?
-
@cokgizliissiz metro ile yamanevlerde inin hocam 10 dk yürürsünüz
-
@cokgizliissiz, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
Arkadaşlar Vakıfbank’a en yakın durak için nerde inmemiz gerekiyor yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?
Kadıköy'den 14DK otobüsüne binip Ümraniye Bld.Destek Garajı yada Küçüksu Caddesi duraklarında inip 2 dakika yürüyebilirsin.
-
@wickselll Ben de geçen hafta girdim önümüzdeki h.sonuna kadar bir cevap beklemeyin dendi ve anladığımm kadarıyla bu aşamada da küçük de olsa bir eleme olucak
-
@summer, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
@wickselll Ben de geçen hafta girdim önümüzdeki h.sonuna kadar bir cevap beklemeyin dendi ve anladığımm kadarıyla bu aşamada da küçük de olsa bir eleme olucak
Mülakat tarihinin bildirileceği söylenmiş mailde.Bu aşamada bariz olarak sıkıntılı kişiler olmaması halinde eleme yapacaklarını pek düşünmüyorum ama bakalım göreceğiz.
-
7 Nisan cumartesi öğleden sonra da ben gireceğim, daha bu süreç tamamlanmadan mülakatlar başlayacağını düşünmüyorum. Ayrıca 3 saatlik çalışma sonuçları da raporlanıp bankaya verilmesi de zaman alacaktır. Mülakatlar en erken 16 nisan olabilir gibi daha öncesini beklemeyin.
-
@ankou istanbul için mi girceksiniz
-
En son ne zaman bitiyor 1. Asama
-
@haldun Bursa'da yaşadığım için büyük ihtimal Marmara Bölge Müdürlüğü için gireceğim.