Vakifbank müfettişlik
-
Füraya arkadaş da güzel özetlemiş. Ben de biraz okuldan ve ilgi alanlarımdan girince 15 dk falan sürdü.
-
Bugün giren arkadaşlar nasil geçti:) Alandan soru geldi mi 1. Komisyonda girenlere?
-
Bana ingilizce seviyem,hangi bölümde çalışırım pazarlama olur mu mesela gibi sorular geldi.Olumsuz olcak gibi bir his var içimde ama bilemiyorum hayırlısı artık
-
@summer bana da kendim için öyle geliyor ama bilemiyorum tabi...hayırlısı olsun herkes için
-
hangi ilde çalışacağınıza dair bir konuşma geçen oldu mu??
-
@summer Nedense benim de olumsuz olacak gibi bir his var içimde. Çok süratli geçti. Belki de ondandır. İngilizce seviyem üzerinde fazlasıyla duruldu. 2 ay içinde açıklanacakmış. Ne diyelim herkese başarılar!
-
Kısaca kendinden bahset diye başladılar 5-6 dk beni dinlediler sonra da nasıl bir iş yapmak istiyorsun ya da hangi departman sana daha uygun olur dediler. Biraz sert ve gergin bir ortam vardı. 5 kişilik kurul gayet ciddi ve yavaş hareket etti. Sonra da İstanbulda yapabilir misin ? İstanbul zordur gibi birkaç bir şeyler söylediler, sanırım benim de iyi geçmedi...
-
@ankou hangi komisyondu?
-
@ankou hangi ilden katıldınız
-
@ankou Bende de biraz sert gibiydi ortam o yüzden olumsuz olabilir gibi geldi bilemiyorum
-
- komisyon, Bursa'dan katıldım
-
Bu arada mülakatı beklerken bir insan kaynakları genel sistem hakkında bilgi verdi. Öncelikle işe başlama tarihinde askerlik tecili 5 yıl uzatılıyormuş. Bu tarihten önce askerlik tecil süreniz biterse bu sorun olur dendi. İşe başladığımızda ilk yıl için aylık ortalama net maaş 4000 lira (İstanbul için), diğer illerde ise 3500 civarı olur dediler. Dil tazminatı ile seviyeye göre 300 lira, 400 lira ve 600 lira bu net gelire ek gelir kazanabiliyoruz. Spk lisansı için de birkaç birşey söylendi, en üst düzeye ulaşılırsa 252 lira ek gelir diye hatırlıyorum ama emin değilim yalan olmasın. Yüksek lisans falan yapmak istersek İstanbul Ticaret Üniversitesi ile anlaşmaları varmış ama akşam derslerine katılabilirsiniz dediler. İşe başladıktan sonra ara ara da eğitim alacağız yani başlangıçta 2-3 gibi sadece eğitimle geçirilecek bir süre yok. 15 er günlük ya da bazen bölüme göre 1-2 günlük eğitimler gelecekmiş. Şimdilik bu kadar , hatırladıkça devamını da yazacağım.
-
alımların nereye yapılacağını söylediler mi
-
@gagelessh Her gelen bu soruyu sordu ama net bir cevap verilmedi.
-
Hatırladıkça yazıyorum kusura bakmayın. Uzman yardımcılığı sürecini de sordum. "Daha öncesinde uzmanlığa yükselebilir miyim?" gibi de bir soru yönelttim. Maalesef uzmanlığa yükselebilmek için 5 yılı kesinlikle doldurmamız gerekiyormuş. 5 yılın sonunda önce sınava girip ardından da yine bir mülakat olacakmış. Bu aşamalar sonunda MT'lerin %10'u başarısız olup MT ünvanını kaybediyormuş ve normal memur oluyormuş. Normal memur ile MT arasındaki farkı da sordum. Yükselme durumlarında öncelik her zaman MT'lerin olur, memurluğa düşersen yükselmede sıkıntı yaşarsın dediler.
-
Arkadaşlar memurluk hakkinda bilgi verebilir misiniz bana bugun memurluk teklifi geldi de..
-
@blues25, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
Arkadaşlar memurluk hakkinda bilgi verebilir misiniz bana bugun memurluk teklifi geldi de..
Uzman yardımcılığı için mülakata girmiş miydiniz?
-
@wickselll evett bugun girdim
-
@blues25 değerlendirme merkezi uygulamanız nasıl geçmişti? Bazılarına da iç kontrolörlüğü sormuşlar
-
@gagelessh normal gecmisti