Vakifbank müfettişlik
-
@blues25 Mülakatta stajyer memurluk tekklifi mi geldi
-
Mülakatta değerlendirme merkeziyle ilgili bir şey sorulan oldu mu
-
@summer grup mülakatında son aşamanın nasıl geçtiğini düşünüyorsun dediler bana
-
cevabınız ne oldu
-
@blues25 memurluk teklifi mi geldi memurluk teklif edersek ne dersiniz mi denildi. Bana da memerluk teklif etsek ne dersin diye soruşmuştu
-
@cokgizliissiz Bana da sence ön görüşme neden yapıldı diye sordular
-
Görünüşe göre sorular ve bakış açıları komisyondan komisyona değişmiş.Bana kimse uzmanlık harici başka bir unvan düşünür müsün diye sormadı mesela.
-
@wickselll Bana da sorulmadı uzman yard.bölümlerini saydılar hangisini istersin dediler
-
@annaschwartz ne düşünürsün gibi sordular ben yanlis ifade ettim kusura bakmayın
-
İc kontrolor teklif edilenlere neye gore edilmis bilen var mi?İngilizceleri mi iyiymis?
-
@summer, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
@wickselll Bana da sorulmadı uzman yard.bölümlerini saydılar hangisini istersin dediler
Size yine saymışlar Bana saymadan kendini hangisinde görürsün dediler.
-
@blues25 inşallah bizi denemek için sormuşlardır. Sormuştum uzman yrd ile farklarını uzman yrd 10 yılda müdür yrd oluyorsa onlar 16 yılda olurlar müdür yrd havuzuna girdikten sonrada bir farkları olmaz gerisi sana kalmış maaş acısından da pek bir farklılık yok demişlerdi bana. Ama 16 yılı örneklendirmek icin de söylemiş olabilirler.
-
Açıkçası bana memurluk sorduklarında bozulmuştum neden uzman yrd değil diye sonra belki de nasıl tepki vereceğimi ölçmek istemişlerdir diye düşündüm. Müfettiş yrd icin sınava gir uzman yrd için mülakata gir memur olarak atan
-
@wickselll Bir şey fark etmedi aslında pek:)Söylediğimiz bölümü neden söylediğimizi açıklamak gerektiği için bir şeyler söyledim ama bilemiyorum bakalim
-
@annaschwartz Dün bana da nasıl bir iştersin ya da ne yaparsan başarılı olabilirsin diye bir soru sorulmuştu ben de yapmak istediğimi anlattım. Bunun üzerine kuruldan birisi şu departmanda şöyle bir pozisyon var diye devam etti. Ben de detaylarını sordum, anlattılar ve yapmak ister misin dediler. Olabilir diye cevap vermiştim, acaba böyle bir soru muydu sizinki de ?
-
Galiba her komisyonda farklı olmuş bana mesela hangi uzman yardımcılığı demediler ben daha çok hazine ile ilgili şeyler anlattım
-
@ankou yok bana direk senden öncekilere de sorduk seni memurluk icin arasak ne dersin dediler. Bende nerde çalışırsın üzerinde fazla durdular
-
bankada tanıdıgın var mı sorusu neden sorulmus olabılır
-
@haldun bana da soruldu
-
@füreya bana sorulmadı ama sormalarındakı amac ne merak ettım acıkcası