Vakifbank müfettişlik
-
Ben arkadaşıma müfettişlik sonuçları açıklanınca uzmanlık da açıklanır o zaman bugun yarın tanıdıgına sorsana dedim. Uzmanlık daha uzun bir süreç demişler. Ben seçimden sonrayı baz alarak beklicem. Ama gönül ister ki hemen açıklansın. Hatta ben yazdıktan sonra açıklanmıştı müfettişlik keşke şimdi de uzmanlık açıklansa :))
-
Arayan yok mu:)
-
Bayramdan sonra aramaya başlarız
-
Müfettişlikten elenenlere iç koordinatörlük tekkifi gelmiş
-
@yankee bu gün mü aramışlar
-
@jaeger evet
-
@blues25 teşekkürler
-
@yankee iç kontrolörlük olmasın ?
-
@gagelessh aynen iç kontrolörlük :))
-
Arkadaşlar bugün müfettişlikten elenen arkadaşlara içkontrollük ve uzmanyardımcılığı teklifi geldi fakat gördüğüm kadarkyla sayı çok az aramalar pazartesi de devam eder mi duyumu olan var mı?
-
@miri-johnson sayi hakkında bir bilginiz var mı ne kadar az
-
@salaşadam whatsap grubunda gördüğüme göre 6 7 kişi fln iç kontrol 5 kişi fln uzmanlık için aranmış ama tamamen şubelerin insiyatifinde aramak iki kişi aynı ankara hazine uzmanyardımcılığı kazanmış birine öğlen arayıp haber verdiler diğerine 4 te
-
@miri-johnson teşekkürler bilgi için inş bizi de pazartesi ararlar ne diyelim...
-
Arkadaşlarrrrrr bugün bir ay oldu uzman yardımcılığı mülakatlari biteli. Bir duyumu olan falan var mi?
-
@blues25 Seçimlerden önce zor açıklanacağı söyleniyor. Umarım sonrasında uzamaz süreç.
-
Neden bu kadar uzatiyorlar ki şu an her şey belli belki de.
-
Arayıp bilgi alan oldu mu? Olmadıysa artık bi sormak lazım. 1 ayı doldurduk
-
Ben bu hafta aranmaya başlanır diye düşünmüştüm aranan var mı?
-
Keşke bugün arasalar
-
@roma neye göre pekı duyumunuz mu var acaba