Ben de ilk gün girdim arkadaşlar yorumları okudum genel olarak katılıyorum.Özellikle güncel bilgi ve genel kültür zarflarında ne geleceğini kestirmek çok zor diye düşünüyorum (bana gelen sorulardan tahminim). O yüzden moral bozmayın tadını çıkarın.Komisyon çok kasmıyor zaten.unutmadan....bir tane de ingilizce soru sordular.Gireceklere başarılar...çıkanlara geçmiş olsun
salaşadam tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DIŞ TİCARET UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
-
RE: T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DIŞ TİCARET UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
@personanongrata hocam ben pazartesi başladı zannediyorum daha öncesi var mi bilmiyorum işin açığı...
salaşadam tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Bedelli Askerlik 2018
@maxmin hocam ben de bunun cevabını arıyorum. Bedelli için erken sevk dilekçesi filan araştırdım ama bı şey bulamadım.Siz bı bilgiye ulastiniz mi acaba?
-
RE: Vakifbank müfettişlik
@gssborclusu beni arayan olmadi mail de gelmedi ama Konya'dan ve Ankara'dan arananlar olduğunu biliyorum...bu saatten sonra da gelir mi şüpheliyim
-
@miri-johnson teşekkürler bilgi için inş bizi de pazartesi ararlar ne diyelim...
-
@miri-johnson sayi hakkında bir bilginiz var mı ne kadar az
-
@gssborclusu Ben de sizin gibiyim teklif gelir umarım birçoğumuza ama zamanıyla ilgili bir duyumum yok.Şu an beklemekten başka yapacak bir şey yok.
-
@can insanların günlük hayatta sahip oldukları değerlerden bahseden bir cümleydi hatorladığım kadarıyla
-
@bestof92 ben de possesion ve indifferent yaptım o soruları...
-
@kpssa34 hızlı yaptığım için çok hatırlamıyorum hocam soruları işin açığı daha çok arada kaldığım şıkları hatırlıyorum mesela objective/possesion veya indifferent/dependable gibi ama onlar için de net bir şey diyemeyeceğim
-
özellikle önümüzdeki yıllarda bu sınava girecek olan arkadaşlar için kendimce ingilizce kısmının kısaca değerlendirmesi :
Soruların zorluk derecesi genel itibariyle yds sınavının bir tık altındaydı diyebilirim.Hemen Hemen her soru grubu için en az bir tane zor soru vardı.Bu sınava özgü zor ifadesinden kastım iki şık arasında bırakmasıdır.Sorular kolay bir şekilde okunabilirken şıklar sürüncemede bıraktı ve vakit yedi.Toplamda böyle sorular çok fazla değildi,yaklaşık 10 civarı diyebilirim ama en fazla 12 yanlış yapılması gerektiği düşünülünce....Yine de ortalama seviyesi olan biri için olumsuz bir tablo olacağını düşünmüyorum dikkatli bir şekilde okunulursa yapılabilecek derecede sadece bahsettiğim zor sorular üzerinde zaman yenmemesi gerek çünkü zaman daha önemli bir problem bu sınavda. -
RE: KALKINMA BAKANLIĞI PLANLAMA UZMAN YARDIMCILIĞI 2018
şimdi gördüm listeyi,iyi takip etmemiştim