Vakifbank müfettişlik
-
@cokgizliissiz Bende de sanki olumsuz bir hava var gibiydi ama herkes aynı şeyi söylediğine göre normal heralde emin olamıyorum olabilir gibi de geliyor olmayabilir gibi de
-
@luthor bi arkadaşım da genel müdürlük istemiş ona da pazarlama olmaz mı diye zorlamışlar bana böylr sorulmadı mesela bence kim ne derse tersine diretmişler haha
-
Beni hic zorlamadilar. Sadece kendini tanit dediler. Ingilizcem olup olmadigi soruldu. Daha sonra da memurluk dusunur musun dediler bende evet dedim
-
Bana da birim soruldu. Ben de öncelikle sizin uygun gördüğünüz yer kabulümdür dedim ama araştırmalarım doğrultusunda da mali tahlil olabileceğini söyledim. O zaman muhasebe sorusu geliyor dediler Muhasebe sorusu sordular. Hepsi de konuştu benimle güler yüzlülerdi ama ne olacak bilemiyorum tabi. Umarım kısa sürede açıklanır. Allah hayırlısını nasip etsin
-
@blues25 ikamet istanbul mu hocam
-
@aliveli4441 evet
-
Beni denemek icin mi sormuşlardir sizce ?
-
@blues25 Sizin sınav puanınız kaçtı
-
Sınavı geçip mülakatta seçilemeyenler için nasıl bir yol izlenecek bilen var mı?
-
Benim ikametim İstanbul değil ama İstanbul’da yaşamak istediğim için İstanbul yazdım. Zaten mülakatta daha çok bunu irdelediler
-
@summer benim 54 , puanimdan dolayi midir sizce?
-
@blues25 benim puanımda 65 ti bana da sordular memurluğu
-
@blues25 Ben geçen sene 58 puan aldım çağrılmadım o yüzden sordum.Aşağıda bir arkadaş yüksek aldığını yazmış demek ki onunla alakası yok.Sizin durumunuzda zor nasıl bir cevap verilmeli bilemiyorum.Bana uzman yardımcılığının hangi bölümü diye sordular direkt
-
@summer ben kabül ederim dedim demekki puanla bi ilgisi yok oyle sormalarinin.ben puanim nispeten daha düşük diye ve torpilim de yok diye memurluğa verirler belki diye düşümüştüm. Tabi belki o da olmaz.
-
@gssborclusu Ben de sizin gibiyim teklif gelir umarım birçoğumuza ama zamanıyla ilgili bir duyumum yok.Şu an beklemekten başka yapacak bir şey yok.
-
Sıkıntıdan forumu da doldurmuşsunuz. Hem sizin için hem de benim için iyi olan bir haberi paylaşayım o zaman:
Süreç o kadar uzun sürdü ki bir çok yerle görüşme fırsatı buldum ve sonunda iş buldum., pazartesi günü de başlıyorum. Bekleme sırasından 1 kişi daha azaldı, umarım hepimiz için hayırlı olur. -
@ankou Tebrikler! Hangi pozisyonda iş buldunuz, hocam?
-
@bluephantom Endüstri müh. mezunu olduğum için farklı alanlarda da çalışabiliyordum, özel sektörde çok farklı bir alanda ama tabi ki daha iyi koşullarda buldum Yarın vakıfbankı arayıp söyleyeceğim, olur da seçilirsem başkasının hakkını yemeyeyim.
-
@ankou tebrikler, hakkınızda hayırlısı olsun
-
@ankou il neresi hocam