Vakifbank müfettişlik
-
Şahsen seçimden evvel açıklanacağını düşünmüyorum.Temmuzun başında falan ses çıkar diye tahmin ediyorum.
-
Kazanan arkadaşlar öncelikle tebrik ederim mülakatiniz nasil gecmisti? Komisyondakilerin hepsi sizinle konuşmuş muydu? Ben uzman yardimciligi mulakatina girdim ve sadece bir tanesi benimle konuşmuştu.
-
@blues25 Ona takılmayın zaten 1 ya da 2 kişi soru soruyor.Bana 2 kişi sordu sonra söylediğim bir şeyden sonra hiç soru sormayan biride sormuştu.
-
@blues25 herkes konuştu benle ama olumsuz tavırları vardı
-
benimle hepsi konustu sürekli not alan da verdigim cevaplar uzerine tekrar sorular sorup not aldı esprili gecti sohbet havasinda alandan soru sormadılar yaklasık 10 dk sürmustü ancak iyi gecip gecmemesi bence bir sey ifade etmiyor (uzman yardm mülakatı )
-
Herkesin soru sorduğu arkadaşlar hangi komisyondaydınız
-
@summer 3.komisyondu
-
@summer 2.komisyondu ek olarak alandan da sorular geldi bana
-
@keynesinabv Ben 1.komisyondaydım belki sizin söylediklerinizden hareketle alan sormuşlardır bana alan sorulmadı ama biraz gergin bir ortam vardı sanki
-
@summer bende de gergin değil de sanki yaa ne dinliyoruz abi akşam işimiz var hadi gidelim modunda bıkkınlık vardı herkes sorusunu sordu herkesle konuştum herkes benimle ilgili not aldı bir yandan ama ne bileyim olumsuz hissettim ben
-
Bende 1. Komisyondaydim. Sadece bi tanesi bana birkac soru sordu onun dışında kimse konuşmadı.
-
@keynesinabv Bende de sürekli not aldı hepsi soru sorarken sadece bana baktı soran kişiler .Beklemek çok zor şu an geçen senekileri daha iyi anlıyorum olumsuzsa da önümüze bakarız umarım çok fazla uzamaz
-
@blues25 Aynı komisyondaydık o zaman.Bana 3 kişi sordu
-
@summer aynı hocam banada öyle oldu sadece soru sorarken kafalarını kaldırdılar gayet ciddiydiler
-
@friedman98 Ya birkaç arkadaşım o da taktik olabilir sana bakmadıkları halde odaklanıp konuşabiliyor musun görmek için olabilir dedi ama bilemiyorum
-
@summer herşey olabilir hocam mulakatlar garip her türlü sonuca açık
-
Arkadaşlar hangi birimi istediğiniz soruldu mu?Verdiğiniz cevaba komisyonun tepkisi nasıldı?
-
@luthor ben pazarlama dedim peki grup mülakatının 3. Aşamasının iyi geçtiğini düşünüyor musun dediler iyiydi evet dedim peki başka birime alsak olur mu diye başka biri sordu takdir sizin efendim dedim. 2. Komisyonda girdim bu arada
-
@cokgizliissiz Birebir aynı geçmiş hocam.Bende pazarlama dedim genel mudurluk olmaz mi falan dediler banada.Alim yogun olarak genel mudurluge mi olacak acaba?
-
Mülakata giren erkek sayısı ile kız sayısı arasında bi orantısızlık var gibi geldi bana erkekler sürekli yenilenirken kız sayısı 1,5 saatte 1 kişi arttı Gene de mülakatta olumsuz bi hava hakimdi öyle bi histi. Gerçi olumlu hava varken de elendik pek hava durumlarına bakmıyor bu işler