Vakifbank müfettişlik
-
@ankou Çok teşekkür ederim
-
@ankou Bir arkadaşımla görüştüm geçen yıl mayısın sonunda uzmanlık için sonuçların açıklandığını söyledi.
-
@bluephantom Benim arkadaşım mayıs sonunda mülakat oldu işede Eylül 5 de başladı .
-
@maesteo Hmm. Bilgiler pek uyuşmuyor. Arkadaşınızın sonucu ne zaman açıklandı? Hatırlıyor mu?
-
@bluephantom Bugün konuştuk mülakatı tarih olarak 18 Mayıs o civar diye hatırlıyorum dedi , Ağustos’un sonunda çağırdılar 5 Eylül’de iş başı yaptım dedi.
-
@maesteo Ağustos'un sonunda açıklandıysa bayağı zaman alıyor demektir. Umarım erken olur. Forumda Temmuz'da açıklandı diyen vardı. Acaba farklı zamanlarda mı açıklanıyor bireylerin?
-
@bluephantom Geçen sene müfettişlikten elenenlerden de almışlatdı uzmanlığa onlar mayıs sonunda başlamıştı galiba.Sonra tek dersten baraja takılanlar mülakata çağrıldı maysın sonunda falan o yüzden olabilir
-
@summer Tamam, hocam. Şimdi anlaşıldı. Müfettişlikten elenmişti, arkadaşım. O yüzden mayıs sonunda başlamış. Bizimki ağustosun sonu gibi ancak o halde. Netleşti şimdi.
-
@maesteo Acaba bu bilgi geçen yıl için mi geçerli 2016 yılı için mi ? 2016 ise 15 temmuz olayları yüzünden bir sürü şey gecikmişti.
-
@ankou Yok hocam geçen sene için , yakın arkadaşım süreç o civar sürdü hatırlıyorum bende
-
@bluephantom Umarım erkendir bana dediğini yazdım, İnşallah daha erken olur yoksa bayağı bekleyecekmişiz️
-
@maesteo Hocam, başlatmaları Eylül'de de olabilir ancak sonuçların açıklanma tarihini bilsek de ona göre pozisyon alsak. Sonuçlar da ağustosta açıklanacaksa o sıkıntı biraz.
-
geçen sene ki başlığa bakarsanız yaklaşık 2-3 ay civarı açıklanmış sonuçlar bayram öncesi açıklayıp bayram sonrası işe başlatmışlar arkadaşalr yine benzer olur süreç tahminimce
-
@baumol genel yapı hakkında bilgi verseniz. Hangi bölümlerde çalışcaz bunların yaptığı iş neye göre ayrılıyor vs
-
@bluephantom Geçen sene Ağustos sonu gibi açıklandı dedi arkadaşım
-
Bir mülakat sonucunun açıklanması niye 2-3 ay sürüyorki. Açıklasın 5 ay beklerim de 2-3 ay sonuç beklemek çok yıpratıcı
-
@maesteo Ölme eşşeğim ölme...Pehh...
-
@bluephantom bende bekliyorm hocam inşallah o kadar uzamaz bu sene️
-
@annaschwartz 2-3 ay yine iyi kazanalım 2-3 aya razıyım sgk denetmenlik mülakatlarını 7 ayda açıkladı onu görünce bu bişey değil
-
@ua1905 2016'da Borsa İstanbul mülakatları 9 ayda açıkladı. Ancak Halkbank'ı gördükten sonra 3 ay fazla geliyor doğrusu.