Vakifbank müfettişlik
-
Fazla acele etmemek lazim bu surec uzarda uzar
-
İk yetkilileri ile görüşüp ilk aşamada eleme olup olmayacağı hakkında bilgi alan var mı?
-
@friedman98 ben aradım bizzat. Eleme yok dediler. Ama bireysel mülakata bi ön bilgi gibi olur onların hakkımızda sunduğu raporlar.
-
Artık yeni davet gitmeyecek mi bitti mi ilk davetler arkadaşlar??
-
Acaba mülakat ne zaman olur.Sınav sonuçlarının açıklanması ve dönüşler çok hızlı olunca mülakata çağırmaları da mayıstan önce olur diye düşünmüştüm.Diğer illerin uygulama merkezi görüşmeleri bitti mi bilen var mı
-
@summer müfettişlik kazananların değerlendirme merkezi uygulaması bu hafta diye biliyorum. Kazananların açıklandığı listede öyle yazıyordu sanırım. Eğer sadece bu hafta ile sınırlı ise uygulamaları ve başka illere de davet olayı bittiyse eğer, 2 haftaya bireysel mülakata çağırmalar başlar belki. En azından öyle ümit ediyorum....
-
@füreya Umarım dediğiniz gibi 1 2 haftaya çağrılırız.Ya da bu sene uygulama da ekledikleri için sürece hemen arandık.Geçen seneki gibi mayısta mülakat başlarsa onlar gibi işe başlama eylülü bulur sanırım
-
@summer ben de sizin gibi düşünüyorum, aynen. Değerlendirme merkezi uygulaması olayı eklendiği için de bu sene böyle olmuştur belki. Ama inşallah geçen seneki kadar da uzun sürmez bakalım beklicez mecbur. Beklemelere alıştık malesef
-
Müfettiş yardımcılığı için değerlendirme uygulaması bu hafta ise çabucak bitecektir sonuçta 75 kişi sınavı geçebilmişti. 2 bilemediniz 3 gün alır. Değerlendirme uygulaması raporları 1 haftada hazırlansa Vakıfbank'a teslim edilse desek ki bu süreç haftaya tamamlanır. Sonrasında ise ihtiyaç duyulan pozisyona göre mülakat teklifleri gelecektir. Şu departmanda şu pozisyon için görüşmek istiyoruz diye buna da mülakattan en erken 3-4 gün önce haber vermeleri gerekir. Nereden bakarsanız bakın sadece mülakatların başlaması mayısın ortasını bulur. Değerlendirmelerde her gün 40-50 kişi aldılar, mülakatlarda günlük daha az kişi girecek desek 1 ay belki daha fazla da mülakatlar sürer. Sonuçlanması, açıklanması, yönetim kurulu onayı falan işe alınsak bile Temmuz ortası Ağustos başına ulaşırız. Daha evrak toplayacağız falan desek en erken iş başı Ağustos ortası gibi olur diye tahmin ediyorum.
-
@ankou Hocam, sınavı 62 kişi geçti. Bunların bir bölümü de zaten başka sınavları kazandığı için gelmeyecek. Bu yıl ki uygulamayı bilmem ama geçen sene geç olmuştu. Bu sene biraz daha hızlı işleme ihtimali var gibi ancak nafile ümitlendirmeyi de istemem. Teftiş mülakatları ile bizimkiler pek alakalı değil; bu yüzden kıyaslama yapmak doğru olmayacaktır. Muhtemelen birkaç hafta içinde panel mülakat zamanları belli olacaktır. Bir aksilik olmazsa yazın ortası ya da sonu gibi bu iş de biter.
-
Bu hafta aranan oldu mu acaba teftislere mulakatiniz Mayıs ilk yada ikinci hafta denilmiş bizimkide takip eden hafta olabilir
-
@friedman98 hayır olmadı. Uzmanlık mülakatı geçen seneki gibi mayıs sonunda olacak gibi görünüyor.
-
@füreya peki kesin sonuçlar ne zaman açıklanır?
-
@torpil Hocam, tam tarihi kimse bilmiyor ama geçen yıl ile kıyaslayarak şöyle bir varsayımda bulunabiliyorum.
Geçen yıl sınav 28 Şubat - Bu yıl sınav 4 Mart
Geçen yıl Sonuçlar 9 Mart - Bu yıl sonuçlar 18 Mart
Geçen yıl değerlendirmeler 27 mart ile 5 Nisan arası - Bu yıl değerlendirme 26 Mart ile 14 Nisan arası
Geçen yıl mülakatlar mayıs ayı (tam başlama bitiş bulamadım ama yazılanlara göre) 8 Mayıs ile 26 Mayıs - bu yıl için bekliyoruz
Sonçlar için ise 1 kişi geçen yıl 10 temmuzda işe başladım gibi bir yazı yazmış ama tam tarihler hiç net değiller. -
@ankou Hocam, net olmamakla birlikte süreler pek oynamıyor. Ancak bu yıl belki biraz daha süreç hızlı olabilir zira genel müdürlükte ciddi açık olduğunu biliyoruz. Müfettişlerin grup mülakatları sonlanmış bu arada. Bizim panel mülakatlarının eli kulağında olması lazım.
-
Grup mülakatında gruplardan birisinde yetkili kişi 2-3 haftadan önce dönüş beklemeyin demiş.2 hafta bitti.Bende Mayıs başında geri dönüşlerin başlayacağını düşünüyorum.
-
Bu hafta son bekleyiş olur bence. Ertesi haftadan itibaren geri dönüşler başlar. Bireysel mülakat tarihleri belli olur. Benim geçen senelerden girmiş bazı arkadaşlara sorum olacak. Bireysel mülakatta sizi önceden belli bi departman için mi davet ediyorlar yoksa bireysel mülakattan sonra mı buna karar veriyorlar? @Baumol sizin bu konuda bilginiz vardır diye tahmin ediyorum.
-
@hagi Hergangi bir birim için davet olmaz. Sizi mülakata alır değerlendirirler ondan sonra belli olur.
-
@baumol Hangi bölümler revaçta, hocam. Bölümler arası fark var mı ücret anlamında? Ya da spesifik farklar. Örn: Uluslararası Bankacılık departmanında dil bilenlerin daha fazla ücret alması gibi.
-
@bluephantom Bu konuyla alakalı bilgi vermem doğru değil arkadaşlar.