Vakifbank müfettişlik
-
Ben aradım ik'yı şimdi daha açıklanmadı belli değil ne zaman açıklanacağı dediler
-
@haldun hayır sadece geçen hafta müfettişlik ten elenenleri uzmanlik icin aradılar diye bende umutlanmistim
-
@roma Bence onların çağırılmasından bizim için umutlanacak bir durum yok çünkü geçen sene de onları çağırmışlar bayağı önceden
-
@maesteo pekı ne kadar sonra uzmanları cagırmıslar
-
@haldun 2-3 ay
-
@aliveli4441 mufettıslıkten elenenlerı cagırdıktan sonra mı 2-3 ay
-
@haldun Evet geçen sene 2 3 ay
-
@haldun evet geçen yıl tam böyle oldu mufettişlikten elenenlerde bu zamanlar çağırılmıştı
-
Kapatalım mı dükkanı napalım :))
-
O zaman bizi de temmuz sonu agustos basi gibi caguracaklar:(
-
@miri-johnson, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
@salaşadam whatsap grubunda gördüğüme göre 6 7 kişi fln iç kontrol 5 kişi fln uzmanlık için aranmış ama tamamen şubelerin insiyatifinde aramak iki kişi aynı ankara hazine uzmanyardımcılığı kazanmış birine öğlen arayıp haber verdiler diğerine 4 te
bu aramalardan sonra bu hafta aranan oldu mu, bilginiz var mı?
-
Arkadaşlar ben aranmadım ama uzman yardımcılığına atandığım maili geldi dün. Belge şubeye 1 Haziran'da ulaşmış. Uzman yardımcılığına atanırken ikamet baz alınmıyor muydu? Beni evimden 60 km ötedeki bir şubeye atadılar.
-
@maester, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
Arkadaşlar ben aranmadım ama uzman yardımcılığına atandığım maili geldi dün. Belge şubeye 1 Haziran'da ulaşmış. Uzman yardımcılığına atanırken ikamet baz alınmıyor muydu? Beni evimden 60 km ötedeki bir şubeye atadılar.
Hocam müfettişlikten mi elendiniz yoksa direkt uzman yardımcılığı için mi girmiştiniz?
-
@wickselll müfettişlikten elendim.
-
@maester hocam siz şube ile konuştunuz mu banada atandigima dair mail geldi ama arayan olmadı birimede ulaşamadım. Doğrudan belgeleri hazırlayıp gideyim diyorum sorun olmaz inşallah
-
@clash ben aradım görevli bana mailime gelen evrakı okudu kendisi de bir şey bilmiyor ama maili yeni aldığınızı belirtmek için arayabilirsiniz.
-
@maester hayırlı olsun inşallah. İliniz neydi sizin hocam öyle ikamet falan dediniz ?
-
@maester işe baslama tarıhınız yazıyor mu
-
@haldun haftaya belgeleri birimleri teslim ettikten sonra insan kaynakları inceleyecekmis ve bir iki hafta sonra haber vereceklermiş.
-
@clash eger bır daha ırtıbata gecersenız uzman yardımcılarını ne zaman cagırıcaklar sorabılır mısınız ?