Vakifbank müfettişlik
-
arkadaşlar uzman yardımcılığında belirli bir süre çalışma taahhüdü yapılıyor mu?
-
@maester aynı yakayı mı vermişler peki
-
@maester istanbul mu
-
@gssborclusu beni arayan olmadi mail de gelmedi ama Konya'dan ve Ankara'dan arananlar olduğunu biliyorum...bu saatten sonra da gelir mi şüpheliyim
-
Tamam unutmazsam sorarım.
-
@maester 5 sene hocam. Yoğun, yorucu, yipratici, bol mesaili bi iş
-
@shady1, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
@maester 5 sene hocam. Yoğun, yorucu, yipratici, bol mesaili bi iş
5 sene bağladıklarına emin miyiz? Bildiğim kadarıyla Vakıfbank uzman yardımcılığından kamu kadrolarına çok sayıda geçiş yapılıyor,hatta bu yüzden maaş iyileştirmesi yapılmış.
-
Sadece müfettişlik ten elenenlerı mi aramışlar uzmanlık için mülakata girenler arandı mi hiç?
-
@wickselll ben sadece 5 sene tayin istemek yok diye duymuştum birinden ama emin değilim.
-
@füreya bildiğim kadarıyla bu durum İstanbul için geçerli
-
@aliveli4441 olabilir doğrudur çok bilgim yok bu konuda
-
Arkadaslar bi arkadasım için bişey soracağım. Daha önceki başka bir bankanın teftişinden elenme sebebim de mi bu diyor merak ediyor belki bilgisi olan vardır. Anne babanın zamanındaki takibe düşen kredi borçları ya da başka banka borçları yüzüden kişinin elenmesi durumu göz önünde olur mu? Ben sadece kişi bazlıdır diyorum anne baba etkilemez diyorum ama emin de olamadığım için çok bişey de diyemedim
-
@füreya zannetmiyorum
-
@füreya icralık safasına gelmediği sürece bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Yani kredi/kredi kartı borcu var 2-3 ay gecikme olmuş diye adamı meslekten edecek halleri yok.
-
@füreya Hocam, ilgisi yok. O şekilde bir takip yapıldığından bile emin değilim. En fazla kendisi üzerinden kredi değerlilik notuna bakmışlardır. Elenme sebebi farklıdır.
-
Arkadaslar sizce yarin aciklanir mi?
-
@blues25 ne bilgi ne duyum hicbir şey yok anlaşılan. İnşallah yarın açıklanır ama bence biz daha bekleriz gibi
-
@annaschwartz whatsapp grubunda cuma aciklanacagini duyan vardi inşallah aciklanirrrrr
-
@blues25 ben grupta yokum da hadi inşallah açıklanır bayramdan önce
-
@annaschwartz inşallah. Linkini paylasayim isterseniz