Vakifbank müfettişlik
-
@yankee, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
Yok mu bir haber, aksiyon, duyum arkadaşlar? Ben İk’yı aradım ancak hiç bir gelişmeden bahsetmedi çok mu sabırsız davranıyorum anlamadım ki
Hocam zaten mülakattan önce en az 2-3 ay dedi görevli.1 ay 10 gün oldu hemen hemen.Seçimden sonra bekliyorum ben.
-
@cokgizliissiz Arkadaşımıza soralım duyum var mı diye
-
@bluephantom ben de arkadaşıma soruyorum hocam ama cevap alamadık daha
-
Cevap aldımm arkadaşlar daha liste genel müdüre gönderilmemiş bayramdan sonraki pazartesiye kalabilirmiş.
-
Bayramdan sonraki hafta açıkanma ihtimali heyecan verici ama kesin değil anladığım kadarıyla
-
hep ihtimaller dahilinde konuşuyorlar zaten bazı sınavlarda arkadaşlar arayıp sorduklarında daha belli değil diye yazarken açıklandığı olmustu keşke bayram öncesi sevinsek bi sevindirseler hepimizi
-
@cokgizliissiz hocam bu ağustosa kadar kalır bence bizde unutalim
-
Bencede Ağustosa kalır. Beklentiyi düşük tutalım
-
Neden bu kadar uzatiyorlar ki?
-
Ahh Blues keşke nedenini biliyor olup bekleyişin yükünü hafifletebilsek maalesef ki bu zorlu bekleyişe devam edeceğiz. Kimse net bir şey bilmiyor kaldı ki içerden gelen bilgiler bile net değil.
-
@cokgizliissiz İçerden gelen bilgiler net değil di mi
-
süreç maksimum 2 bucuk ay sürer arkadaslar bu da en fazla temmuz ortasına kadar olur agustos a kalmaz en kotü ihtimal temmuz ortalarında belli olur
-
@didi61 siz kpss den sonra belli olacakmıs gibi kpss ye çalışın netice de olmayabilir de sonra hayal kırıklığı yaşamayın derim
-
Uzmanlijlar için konuşuyorum bugun girmek istediğiniz yerden yarin çikmaya çalışacaksiniz. Aksamlari işten yorgun gelip ders calismaya çalışacaksınız ama olmayacak. Biz de bu yollardan geçtik. Bankalarin surekli personel almasinin sebebi bu işte gelen durmuyor.
-
@nişancı, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
Uzmanlijlar için konuşuyorum bugun girmek istediğiniz yerden yarin çikmaya çalışacaksiniz. Aksamlari işten yorgun gelip ders calismaya çalışacaksınız ama olmayacak. Biz de bu yollardan geçtik. Bankalarin surekli personel almasinin sebebi bu işte gelen durmuyor.
Belki haklısınız ama burada ki insanların çok büyük kısmının en az 24-25 yaşında ve işsiz olduğunu,ailesinden utana sıkıla harçlık aldığını göz önünde bulundurun derim.
-
@nişancı işe girmenin bu kadar zor oldugu bir zamanda iş seçecek lüksümüz yok bence ve keşke olsa...
-
vakıfbank uzman yardimcılıgı ozel bankalar gibi degil isin hakkini vererek calısırsınız belki ders calismaya vakit olmayabilir ama gisede calismayacaksınız sonucta uzman yardimcısı olarak girerseniz iş yogunlugu cok olmaz bi guy kadar rahat olmaz ama cok daha kariyerli olduğunu söyleyebilirim kaldıki bugün asgari ucretle calısmak isteseniz haftasonları iki gün tatil i olan kactane ozel de is vardır işi severseniz gayet zevk alarak yaparsınız isinizi
-
@didi61 uzman yardimcisi olarak şubeye giderseniz müdür sizi gişeye de oturtur bireysele de. Bunlari görüyoruz da konusuyoruz . Kariyer imkani diyosunuz da sizin uzman olmaniz 5 sene, uzman olduktan sonra müdur yardimcisi ve müdür olma süreleri ise belirsiz.
Ayrica cok fazla uzman ve yardimci calisiyor.
Yani sizden önde çok kisi var kariyer yolunuz neredeyse tıkali. Emekliligi gelmis ama hala uzman olarak calisan da var. Hicbir seyin garantisi yok. Ayrica bankanin kampanya yaptigi zamanlarda veya devlet faizsiz kredi veya kgf gibi kampanyalar yapacaginda insanüstü bir çalışma, haftaiçi aksam ve haftasonu calismasi sizi bekliyor kolay geksin. -
@nişancı ben haftasonu çalışan bir banka görmedim. A grubu uzmanlıklardan mesela il göç uzmanları haftasonu da çalışıyor çoğunlukla. İl göç uzmanı olmaktansa bankada herhangi bir yerde uzman yrd. olmak çok daha iyidir. Bankada uzman yrd. Olarak çalışan tanıdıklarım var, elbette her meslek gibi zorlukları da var ama hepsi işsizliğe kat kat daha tercih ediyorlar. Görüşleriniz için teşekkürler, yazdıklarınızda samimi de olabilirsiniz, size bişey yüklemiyorum sakın yanlış anlamayın. Ama bu başlıktan sonuç beklemiyorsanızda insanların yazdıklarına olumsuz yorumlar yazmayın daha lütfen. Çünkü bu tarz konular açıldığında konu uzuyor da uzuyor. Bu başlıktan sonuç bekleyen hemen hemen herkes işsiz ve artık tutunacak bir dal arıyor.
-
@nişancı Vakıfbank uzman yard. olarak kesinlikle katılmıyorum söylediklerine. Bir tek bazen yoğun çalışma olayı kısmen ona katılıyorum.