Vakifbank müfettişlik
-
@stefan8 9 temmuz gün içersinde mi yattı maaşınız? Kesinti olmuş mu ilk ay yüksek kesinti oluyor
-
@c-clark hala beklemede misiniz
-
uzman yardımcısı olarak atanıp hala işe baslayamayan var mı arkadaşlar ?
-
@hamit hocam bugün arandım yarın başlıycam nasipse.siz arandınız mı ?
-
@c-clark hala aramadım hocam
-
@hamit isterseniz atandığınız şubeyi arayıp bilgi alabilirsiniz yazınızın gelip gelmediği hakkında .
-
@trc evet 9 temmuzda aksamustu yattı 1700 lira yattı kesinti oldu
-
@c-clark memur olarak başlayan arkadaşlara ne kadar maaş yatıyor acaba bilginiz var mı hocam
-
@hamit hocam ben maaş almadım ama aylık 2300 gibi bir tutar geçermiş elimize net olarak.
-
@c-clark hocam 1750-1800 ü anca buluyor dediler bana subede calısan memur arkadaslar. İnsallah dediginiz gibidir.
-
@annaschwartz hocam vergi dilimine girdiğimiz aylarda düşüyormuş maaş.bir kaç aya anlarız bakalım.hepimiz için hakkımız da hayırlısı olsun.
-
@c-clark hocam eğitim için halkalı veya Ümraniye genel müdürlük için tarih verildi mi sizlere
-
@hamit hayır hocam öyle bir bilgi verilmedi .daha sicilim şubeye de gelmedi. Size eğitim tarihi verildi mi ?
-
@c-clark henüz bana da eğitim tarihi verilmedi.
-
Arkadaşlar şube yada genel müdürlüğe memur pozisyonuyla atanıp askerlik tecil ile ilgili bilgi alan var mı ? Tecil olmuyomuş galiba yüksek lisans başlatmak zorunda kalıcaz gibi duruyor.
-
@castieel Memurlukta tecil yok hocam.
-
Arkadaşlar merhaba.Benim gibi istanbul için yedeklerden atanan var mı? cuma günü akşam 7.30 da mail geldi araya tatil girdi kimseye ulaşamadım
-
@dimple91891 var hocam çevremde mail gelen 3-4 kişi var.
-
@hagi teşekkürler. Ne durumdalar hocam pazartesi falan aranan olmuş mu
-
@dimple91891 yok hocam cuma hepsi.