Vakifbank müfettişlik
-
Merhaba arkadaşlar,
Endüstri müh mezunuyum. Mühendislik soruları nasıl olur daha önce sınava katılan varsa bilgilendirebilir mi ?
Oturup türev integral fizik diff falan mı çalışmalı ? -
@gundalko vakıfbank müfettişlik ingilizcesi yds ile eş değer, halkbank çok çok kolay kalıyor yanında
-
@keynesinabv 130 kişi mülakata çağrılacak
-
Geçen sene vakıfın sınavına giren oldu mu? Olduysa eğer, kaç kişi çağırdılar ve kaç kişiyi müfettiş yardımcısı olarak aldılar biliyorsa aydınlatabilir mi?
-
Toplamda 160 kisi mulakata girecek. 4 kati cagiriliyosa eger 40 kisi alirlar. Veya ihtiyac daha fazlaysa 50ye kadar alabilirler diye düşünüyorum
-
@andone Hocam alan iyiyse uzman yard. için teklif yapabilirler demişsiniz.Böyle bir durum yaşandığı zaman sadece müfettiş alımı mı vardı yoksa aynı zamanda uzman yard. alımı da yapılıyor muydu?
-
Çok teşekkürler hocam @shady1
-
@luthor sadece mufettis alimi varken de uzmanlik teklifi yapiyolar hocam
-
@shady1 Eyvallah hocam sağol.
-
@luthor uzmanlık sınavı yok vakıfın,tek sınavla her pozisyona adam alınıyor ve çok mantıklı bir sistem bence bu
-
@andone Tamamdır hocam.Şimdi 50 lira vericez sorayım dedim.Eğer öyleyse denemeye değer.
-
Vakıfın 2016 teftiş sınavını kazanan birisi olarak söylüyorum arkadaşlar sınav zor bir sınav, iyi hazırlanın.
-
@friedman98 doğrudur. bi arkadaş müfettişlikten geçemeyince ona uzmanlık teklif edildi. o da kabul etti yaklaşık iki yıldır çalışıyor
-
Hadi hayırlı olsun o zaman bu başlıkta epeyce zaman geçircez anlaşılan
-
@deschain merhaba. Soru sayıları belirtilmemiş ilanda. Hangi dersten kaç soru geldi hatırlıyor musunuz? Bir diğer sorum, bankacılık hukukuna zaman ayırmak gerekir mi?
-
@füreya Geçen sene ilk oturum 80 soru 90 dakikaydı. Alan da her dersten 40 soru vardı
-
@füreya gecen sene her bir alandan 40 soru vardı diye biliyorum bence bu sınavda da aynı olur soru sayıları
-
@luthor mufettislik istanbul icin gelmis galiba uzman yardimciliğidamı istanbul icin olucak yoksa diger illerede ihtiyaca göre teklifte bulunurlarmı?
-
@esperanza Bilmiyorum hocam bende uzmanlık konusunu yeni öğrendim
-
@füreya Her biri 40ar soru. İlk oturum 40gy-40 ingilizce 90 dakika. İlk oturumda zaman sıkıntısı oluyor ve zaten çoğu aday bundan eleniyor. GY'si Ales gibi. Şekil ve mantık soruları da var. 2016 ingilizcesi de zordu, yds ayarındaydı ya da bir tık altıydı en fazla. İlk bölümü aşmak kilit nokta bence. Alanda da her bölümden 40'ar soru geliyor.