Vakifbank müfettişlik
-
@bonus öyle hocam dogru diyosunuz şu işşizlik ortamında şartlar zorda olsa kabul edicek iyi puanlı kişilere yazık ettiler
-
@fablo işsiz kalın demenin başka yolu ya saçma sapan sınav olur mu böyle
-
@fablo banka konusunda bir türlü şansım iyi gitmedi. Halkbank’ta 59 aldım İstanbul yazdım herkes İngilizcede takılır orda 43 yaptım alanda 1 soru ile yarıyı geçemedim.. ve İstanbul 52 ile kapattı.. guy iki soru ile gitti. Ziraat katılım 70 aldım 71 ile kapattı. Vakıfbank da ikametgah saçmalığı yüzünden gitti.. şimdi yine Halkbank a girdim sonuç ne olur bilmiyorum. Bu ilanı da şimdi gördüm 90lıyım son şansım Vakıfbank İçin o yüzden giricem sanırım geçen sene 90tl bu sene indirim olmuş neyse ki .. ama şunu söyleyim üç beş sınava girdin hepsi de bi sıkıntılı her sınavda bi skandal oluyor şöyle sistemli bi banka sınavı görmedim ya sorular ya teknik ya da mantık konusunda bi açık var hep.
-
İstanbul şanslı oyleyse, bu arananlar mülakata kalamayan dimi ?
-
@hoyuelo Hocam inşallah bu sefer yerleşirsiniz. Halk bankasının uyguladığı sistem cidden çok tuhaf. Baraj 60'ın altına çekiliyor ama diğer barajlarda esneklik yapılmıyor. Alanı ya da İngilizce'yi 1 2 soruyla kaçıran, puanı yüksek olanlara yazık oluyor.
-
@hoyuelo sizde an itibariyle kendimi gördüm sınavlar açısından talihsizliklerimiz çok benzer. Ben de Ankara ikametliyim bu sinava girsem mi bilemedim.
-
@gretchen
İnşallah emek veren herkes er ya da geç alacak karşılığını.. bizi ancak şu süreçtekiler anlar. -
@berceste
Ben de şöyle bi düşündüm ama dediğim gibi en azından önümde bi sınav olsun ki çalışmaya sebep olsun.. ben ziraat katılım sınavına da 70 kişi bana sıra gelmez ki diye girdim açıkçası 1 puan ile değil de üç beş puan ile kaçırırım sanmıştım. Nerdeyse olacakmış nasip olsaydı bir soru daha yapardım. Ama şimdi başvuru yapmasam en baştan nasip olmamış olcak. O yüzden girmek istiyorum -
İkamet işlemleri ne hızda ilerliyor acaba ikamet değişikliği mi yapsam diye düşünmedim değil ilanı görünce..
-
@hoyuelo katılımı ben de bir puanla geçememiştim maalesef bu sınav konusunda aynı kanaatteyim hocam çalışmayı devam ettirmek için güzel bir vesile . Sonuç ne olursa olsun hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@hoyuelo valla simdi ikameti aldiririz oldugumuz sehirde acik olur bende bu sans varken
-
Bilmiyorlar ki biz guzel ulkemizin heryerinde calisiriz
-
Tam emin değilim ama ikamet edilen ilden farklı il için mülakata çağrılanlar da oldu eğer yanlış hatırlamıyorsam. Bir de bir sorum olacak; geçen sene alan testi için süre ne kadardı? Herkese hayırlı olsun ilan.
-
Arkadaslar mufettisligin ingilizce sorulari yds e gore nasil oluyor hic ingilizcesi olmayan 2 ay icinde halledebilirmi kurs vs sayesinde lutfen yardimlarinizi bekliyorum
-
@adam-simith hiç bilmeyen biri 2 ayda halledemez banka müfettişliği sınavlarında ingilizce yds seviyesinden kolay ancak çok kolay değil.
-
vakıfbank uzman yardımcısıyım merak ettiğiniz konular varsa yardımcı olabilirim arkadaslar?
-
@msş sadece istanbulda ikameti olanları mı uzman yardımcılığına çağırdılar. Başka şehirden girenler oldu mu.
-
Ben de geçen sene müfettişlik sınavına girip uzmanlık teklifi almıştım ingilizceden elendigim için.Maliye seçtim seçmelide ,gayette güzel geçti iyi ki maliye seçtim demiştim maliyeden korkunuz olmasın ,muhasebe cari oran vs. Den 2-3 soru maliyede vardı ama kolaydı.Bu işsizlikte güzel bi ilan.Bankada çalışmak çalıştığın birime göre değişir tabi ki a grubu kadroların yerini asla tutmaz iZin,çalışma saatleri mesai kavramları çok bambaşka. Dil tazminatı ve spk lisansları alınırsa tatmin edici bi maaş oluyor.
-
@bonus başka şehirden girenler oldu,ankara adana diyarbakır sadece benim tanıdıklarımın girdiği şehirler,daha çok şehire alım yapılmıştır
-
@abba10 hocam kac yapmistiniz ingilizceden uzmanlik mulakatina cagrilmistiniz