Vakifbank müfettişlik
-
@füreya Bankacılık hukuğuna gerek yok bence. Medeni, ticaret, borçlar, icra-iflas, ceza ve ceza muhakemesini bildikten sonra sıkıntı olmaz.
-
Ben de geçen seneki sınavda 24 ing yapıp elenmiştim(en az 28 gerekiyor) alanim iyi oldugundan daha sonra vakıf leasing uzman yard için mulakata davet etmişlerdi yalnız banka ilk önce müfettişliği kazanıp mulakatta elenenlere uzman yard teklif ediyor ondan sonra boşluk kalirsa da barajı geçememiş ama yüksek puanlılari çağırıyor
-
Ingilizceden 70 almak alandan 50 almak miiii Girecek arkadaslara basarilar benim arkadasim vakif mufts. Mulakatina kaldi ve elendi.hic uzman yrd.falan cagirmadilar garanti cagiriyolar diye bisey yok yani
-
@andone oran derken
-
@deschain sınav konuları arasında cezayı saymamışlar. Teşekkür ederim.
-
@bestof92 benim arkadasin ikamet ettigi yerde uzman acigi olmadigi icin donmemisler.ya sormuyorlar mi surda calisir misin burda calisir misin direkt ikametten aranmamis.ki puani 75 idi istanbula 61 puan alanlari uzmn yrd.cagirmislar dusunun:( yine ikamet sorunsali
-
@duranvarlık evet hocam kesinlikle haklısınız onu söylemeyi unuttum ıstanbul dışından olanlara uzman yard teklif etmiyorlar
-
@bestof92 bu durum doğru mu acaba illa ikamet istanbul mu olmalı. Boşa girmeyelim yoksao kadar masrafa katlanmayalım boşuna
-
-
@bonus hocam geçen sene için böyle oldu önceki senelerde nasıl yapılıyordu bilmiyorum ben 65 puan almıştım geçen sene,ikametgahı eskişehir olup 67 alan arkadaş çağrılmadı
-
@duranvarlık hocam Ankara için bu dediğiniz geçerli mi? İstanbul dışında hiç açık olmaması çok ilginç
-
@duranvarlık mali analizdeki cari oran vs onlar maliyede soruldu geçen sene
-
@gretchen yakın bir arkadasım 150 kişilik listedeydi ve ank da uzman oldu yani ilk 130 un içine girmek gerekli 130 un dısında olduğumuz zaman cok belirsiz kalıyor
-
@bestof92 kötü oldu bu ya boşa girmeyeyeyim öyleyse
-
Gecen yıl muhasebe secmiştim fenada gelmedi ancak maliye hakkında ne düşünüyorsunuz? Kpss maliyesinden cok mu farklı
-
@fablo ikmaetgahı ankara mıydı arkadaşınızın
-
@duranvarlık
Ben de 69 aldım geçen sene. Ankara ikametli olduğum İçin İstanbul’da ikamet edenler 61 ile mülakata çağrılırken ben 69 ile bi bardak soğuk su içtim. -
@bonus evet hocam
-
@hoyuelo benimde 69 du maalesef bekledik ama arayan olmadı zaten cok az kişi alınıyor uzmanlık için kişiye sorulması lazım 73 ile aranmayan vae
-
@fablo ikamet istiyorlarsa ne demeye türkiye geneli sınav yapılır ki insanları kandırmaktan başka bir şey değil bu öyleyse