Vakifbank müfettişlik
-
@bianconeri hocam mufettislige cagirmadiklari ayip olmus uzmanligi gectim kontrolorlugede cagirabilirler
-
@bianconeri hocam ingjlizceyi falan iyi gorunce 70 kusur zannettim kusura bakmayin uzmanluk icin cagirilaciginizi dusunuyorum bu tur kurumlarngenelde ingilizceyi cidden onemsiyo ama siz kendinizi kisa hazirlayin yaz cikarsa bahtiniza
-
@hattorihanzo hocam 24 genel yetenek 24 hukuk 25 iktisat 24 muhasebe . 59 puan. Uzmanlığa çağrılma ihtimali varmı sizce ? ikametgah İstanbul
-
32 genel yetenek 22 hukuk 31 ekonomi 22 maliye. genel ort 66.8 puan. ne dersiniz şansımız olur mu arkadaşlar uzmanlık için
-
@j-schumpeter ikametgah istanbul ise bence yüksek ihtimal diye düşünüyorum. Sanki ben bu başlıkta birisinin uzmanlık için Genel yetenek netinin de önem arz ettiğini ve baz alınan kriterlerden olduğunu okumuştum. Yanlış mı hatırlıyorum acaba arkadaslar?
-
29 genel yetenek
31 ingilizce
17 ekonomi 2
24 genel mühendislik
28 muhasebe
ve genel ort 61
şansım ne olur?? -
@füreya istanbulda yaşıyorm bir süredir ama ikametgah istanbulda değil bu saatten sonra da aldırsam fayda eder mi bilmiyorum
-
@hattorihanzo hocam 5 soru matematik ile gitmek ne bileyim yazık olmuş sınava ya diğer netler çok iyidi halbuki, inşallah gelir uzmanlık
-
@bianconeri insallah kardesim
-
Arkadaşlar netleri gelmeyen var mı? Benim hala gelmedi.
-
37 ing, 29 gy, 28 bilg2, 28 bilg3, 18 müh... Genel puan 64.3 Buradan mühendisliğin neredeyse yarısını fizik sorusu yapmaya karar veren, istatistik bölümünü fizikten sorumlu tutan yetkililere selam olsun...
-
@jimbo Aynı fikirdeyim ben de matematikçiyim bütün sorular fizikti bankaya alınacak kişi neden fizik cevaplıyo merak ediyorum
-
@veblenist hocam istenmeyen posta ya da spamlara bakın
-
adı lıstede olanlara gonderilmiyor sanırım bana gelmedi hala
-
Bugün ben de ev ziyareti için arandım. Ev ziyaretine geldikleri vakit, iç kontrol ve uzman yardımcılığı için ne zaman dönüşler başlar diye sorarım arkadaşlar bekleyenler için.
-
@officialsecret çok iyi olur hocam çok teşekkürler
-
@bianconeri uzmanlık için genel puana bakılıyor eğer 60 üstü ise ve ikametgah istanbul ise büyük ihtimalle çağırırlar
-
@officialsecret bir de hangi kritere bakıyorlar onu da sorar mısınız rica etsem sadece alan mı yoksa genel yetenek ve alandan hepsinden barajı geçmek mi
-
Tabi, sorar paylaşırım buradan. @bonus
-
Uzmanlar sadece İstanbul'da mı istihdam ediliyor? Bu ikametgah İstanbul mevzusu oradan mı çıktı acaba? Sitesinden baktığımda bankanın birçok ilde bölge müdürlükleri var.