Vakifbank müfettişlik
-
@summer 60.7 benim bakalım netler iyi mat barajı sacmaydi ama kural kuraldir
-
Arkadaşlar sonucu gönderilmeyen var mı
-
@jaeger hocam bana gelmedi listedeyim ben sanırım ondan dolayı gelmiyor sizde öyle olmalı
-
@bianconeri Benim de puanım aynı mat 32 doğru.Çağrılır mıyız bilmiyorum ama çağırmazlarsa da banka defterini kapatıcam sonsuza kadar
-
geçen yıl matematikten 85 alan ben bu yıl daha iyi geçmesine rağmen 57.5 almışımım 90 üzeri bekliyordum acaba bir yanlışlık olabilir mi arkadaşlar sizde durum nasıl
-
@fablo teşekkür ederim hocam öyle tebrik ederim sizide
-
@summer bende bu netlere cagrilmazsam kapaticam hocam son
-
@jaeger tesekkür ederim hocam tebrik ederim
-
@fablo Tebrik ederim ben de sizi.Mülakat sreciniz bittiğinde neler sordular nasıldı paylaşabilir misiniz.Uzman yard. mülakatına kalan arkadaşlara da yardımcı olmuş olursunuz:)
-
@summer oncelikle tesekkür ederim dostum gecen yıl 1 ing sorusuyla 70 ortalamayla elenen bir arkadasınız olarak ve bu forumdaki sizler gibi saygılı insanlar için elimden geldigince yardımcı olmaya calısıcam
-
@fablo Hocam al benden de o kadar. Geçen sene 1 soruyla kacti 72 puanim vardı. Uzmanlik teklifi de gelmedi. Arkadaşlar çok yüksek olan kesin gelir demesin, düşük olan da gelmez demesin. Sebep olarak hep ikametgah gösterildi. Bu sene de o şekilde değerlendirilir diye düşünüyorum. Eğer bulunduğunuz ilde bu sene alim varsa puan düşük olsa da teklif gelir
-
@lessismore sonuna kadar katılıyorum ne olacagı hiç belli olmuyor cok ümitlenmiştim ama olmadı
-
@fablo müfettişlik listesinde misiniz hocam öyleyse gelmez değilse eğer önemsiz yada spam kutusuna düşebiliyor
-
@lessismore ikamet istanbul mu hocam?
-
@jullyandsmile evet hocam listede oldugum için gelmedi o zaman
-
@lessismore hocam düşük derken 60 puan altı da olur mu sizce ? ikametgah istanbul için .
-
@bcbc3434 Ankara hocam
-
@mhmt7 Her sey olabilir hocam. Bir kriter yok gecen sene bunu anladim. Size tavsiyem bence unutun suan bu sınavı çünkü sanirim once teftis mulakatlari yapılacak ondan sonra uzmanlik teklifleri geliyor. Teftisi kazanan arkadaslar surecleri bitince haber verirlerse ondan sonra takip etmeye başlayın. Simdiden düşünmeye baslarsiniz süreç uzun olacagi icin yipranirsiniz
-
1 günde bile yıprandık hocam düşünmekten çok haklısınız. Teşekkür ediyorum cevabınız için . Bekleyip göreceğiz artık .
-
@mhmt7 rica ederim hocam