Vakifbank müfettişlik
-
@wazo benim hiçbir bilgim yok hocam. olumsuz olursa dönüş yapılmıyor demişti mülakattaki memur aranmazsak veya mail gelmezse bilinki bizim iş olmamış arkadaşlar
-
banada mail geldi arkadaslar atandıgıma dair akşam gelmiş mail arkadasım aradıgında fark ettim birimi aramamızı sölemişler yarın aramayı düşünüyorum arayan oldu mu ?
-
Ben de aramadım yarın arayacağım sabahtan.
-
1 yıl tecil sartı nedir ya mulakata girerken durumumuz biliniyordu simdi baslayamayacak miyiz?
-
numarası nerde arkadaslar atandıgımız bölümün benimki uluslararası bankacılık ve yatırımcı ilişkileri var mı atanan bu bölüme ??
-
@hagi nereyi arayacaksınız. Aranan arkadaşlar varsa numara paylaşabilir mi
-
Sonu 09 ve 10 olan bi numara var orayı aricam ben en altta yazıyo herkeste aynı numara mı var
-
@luthor Mülakatta bakayaye düşmediğiniz sürece problem YÖK dendi ama .
-
@mstf1993 belgelerde 1 yil tecil yaziyor yarin arayip sormayi planliyorum
-
@summer benimkinde biri 09 ama biri 00 bende onu arayayım o zaman
-
@luthor Bana hala mail gelmedi sanırım olmadı
-
@mstf1993 Yarini bekle kardesim belli olmaz gecen sene birkac gun surmus diyorlardi
-
arkadaşlar herhangi bir il için dönüş alan oldu mu
-
@annaschwartz benim istanbul ikametgah istanbul içinde dönüş aldım
-
şunu sorup durmamın nedeni mülakattaki memur ikametgaha göre değerlendirilirsiniz demişti. açığın çoğunlukla genel müd oldugu söylenmişti acaba iller için dönüş yarın olabilir mi?
-
@stdgn hayırlı olsun
-
@annaschwartz teşekkür ederim darısı başınıza inş en kısa zamanda dönüş alırsınız
-
@stdgn arkadaşlar şube için geri dönüş alan oldu mu. Mail gelenler arasında hep bölge ceya genel müdürlük var?
-
Arkadaşlar yarın aranma olur mu bana da dönüş olmamış
-
@stdgn hocam mülakatta İngilizce var mı diye sormuşlar mıydı acaba yabancı dili olanları mı çağırdılar diye merak ettim de