Vakifbank müfettişlik
-
@summer uluslararası bankacılık ve yatırımcı ilişkileri pazartesi günü görüşmeye çağrıldım
-
Belgeleri toplamadan mı ben p.tesi toplamaya başlicam belgeleri
-
@summer toplayabildiğini getir kalanları haftaiçinde halledersin dedi müdürümüzle tanışmanızı istiyoruz falan dedi anladıgım kadarıyla işe baslama durumu olabilir hemen
-
@summer sizin hangi bölüm ?
-
sanırım kimse aranmayacak. geçmiş olsun herkese
-
Silinmiştir
-
@hayan bence de öyle. Hayır sadece ist icin genel müd icinse dısardan almayacaklarsa bizi niye mülakata cagırdılar.
-
@xxyyzz diğer genel puanınız nasıldı??
-
Beklemeyin. 2 hafta sonra ararlar arayacaklarsa o da işe başlamayanlarniçin yedek listedekiler.
-
@annaschwartz iç kontrolörlük için aranan var mı??
-
@gagelessh bilgim yok malesef
-
@annaschwartz kim bilir kimlere torpil yaptılar. bizleri de olayı normal göstermek için çağırdılar işte.
-
@hayan şu mülakat için iki kez ist masraf yaptık ya. Geldiginiz İl icin degerlendirileceksiniz dediler ses seda yok. Su saatten sonra da hic zannetmiyorum arayacaklarını. İst dışı il icin aranan olursa yazsın lütfen biz de kendi durumumuzu bilelim
-
0216 724 2721 benim bulduğum numara bu. Sonu 40a kadar devam ediyormuş. Aramak isteyenler arasın arkadaşlar
-
@eskikeynesyen ben de aradım bu numaraları kimse açmıyor.
-
Bu akşam da mail aticaklarmiymiş ,arayan arkadaşlar bunu sorabilir mi
-
Arama olur arkadaşlar merak etmeyin.
-
Kaç kişiyi mülakata çağırmışlardı bilen var mı
-
Arananlar müfettiş mülakatından elenenler mi yoksa uzmanlık mülakatına katılanlar mı arkadaşlar bu konu çok önemli !!!
-
@yasemen kaç kişinin çagrıldıgını alımın kac kişi oldugunu sormustuk mülakatta memura ama bilgi veremiyoruz demişti