Vakifbank müfettişlik
-
@mstf1993 Uzman yardımcılığı için girenler.Ben kazandım ben de hala aranmadım bugün aramalar olur.Şube için de alım olur arkadaşlar pazarlama bölümü için
-
@annaschwartz anladım hocam sağolun
-
Dün akşam mail aldım. Biraz önce de atandığım birimden telefonla aradılar. İşe başlayıp başlamayacağımı sorup çalışacağım yerin genel müdürlükte hangi blokta-katta olduğunu söylediler.
-
@borcdeflasyonu Hocam uzmanlık mülakatından mı aradılar müfettişlikten mi elendin ?
-
Uzman yardımcılığı mülakatına girmiştim.
-
@borcdeflasyonu hayırlı olsun hangi bölüm ?
-
Aranmayan ve mail gönderilmeyen arkadaşlar müsterih olsunlar, süreç devam etmekteymiş ben de teyit ettim, ekstra bir durum olduğu takdirde(aramalar bitti) paylaşacağım.
-
@monetary-theory hocam teyit ettiğiniz yer güvenilir mi sürecin devam ettiğine inanmak istiyoruz
-
@yapısalissiz evet kulaktan kulağa yayılan yahut fısıltı gazetesi gibi olmayıp kaynağından edinilen direk bilgi, şu süreçte bilgi kirliliği çok olur aldırış etmeyiniz.
-
@stdgn Sağolun hocam.
-
@borcdeflasyonu tebrik ederim hocam sizide pazartesi görüşmeye davet ettiler mi acaba ?
-
@stdgn Yok hocam özellikle pazartesi diye biley demedi telefondaki. Bir hafta içinde belgeler dedi. Ben de pazartesi veya salı günü teslim edeceğimi belirttim.
-
@stdgn Ben p.tesi görüşmeye gidiyorum siz de mi gidiceksiniz
-
az kaldı. 24 hazirandan sonra mülakat devri bitecek. adalet gelecek.
-
@summer evet öğleden sonra elimdeki evraklarla gelmemi istediler.
-
Uzman yardımcılığı maaşı aylık net ne kadar bilen var mı
-
Süreç bitmiş. Mail gönderilenlerden olumlu geri dönüş alamazlar ise yedek listeye geçilecekmiş. Nasip değilmiş.
-
@eskikeynesyen nereden ulastiniz hocam bu bilgiye
-
@eskikeynesyen mülakata çağrılanların yüzde kaçı mail aldı acaba? Bir de 2 aşamalı yaptılar.
-
@eskikeynesyen toplamda kaç kişi alım oldu ki acaba 1 günde bitirmişler.. Enteresan.. Hayırlısı olsun herkes için.