Vakifbank müfettişlik
-
@efe Hocam maaş durumu nedir İstanbul için çok Bilgi kirliliği var ondan sormak istedim
-
Uzman yardımcıları operasyon kısmında çalışmaz, kariyer meslek grupları pazarlamada çalışır, operasyona verilen uzman yardımcısı hiç mi yok? İllaki vardır da bu onların problemidir.
Ayrıca bu banka müdürlerini de öyle elinde kırbaçla sürekli sat sat sat diyen insanlar mı zannediyorsunuz? Merak etmeyin kimse size gelir gelmez satış yap portföy oluştur vs. demez. Şubede olursanız başlangıçta bireysel verirler genelde ama daha sonra Kobi pazarlamaya geçersiniz veya Genel müdürlük veya bölge müdürlüklerine.
Ben sabahtan akşama evrak imzalayayım daat 5 olunca da çıkıp gideyim düşüncesi olan bankacılığa bulaşmasın arkadaşlar, hakkınızda hayırlısı olsun. -
@maesteo maaş durumu vergiden dolayı biraz karışır karışırsa. şuan %20 lik dilimde 2750 aldık. ama sonraki aylarda 27 ye çıktığımızda doğal olarak düşücek. ocakta tekrar 15 e düştüğünde 3 bin civarı olacak maaş. bu söylediklerim sadece maaş.(ikramiye ,performans primi , temmettü hariç)
-
@efe Genel müdürlükte çalışıyorsanız mülakat sonuçlarının açıklanma tarihiyle ilgili bir duyumunuz var mı?
-
Memur maaslari nasil peki?
-
@blues25 Ankara'da memur olarak çalışan arkadaşım var. Uzmanlardan 200 lira daha düşük diyor.
-
@efe, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
@nişancı Vakıfbank uzman yard. olarak kesinlikle katılmıyorum söylediklerine. Bir tek bazen yoğun çalışma olayı kısmen ona katılıyorum.
Siz katilin veya katilmayin diye söylemedim zaten. Gerçekler bunlar.
-
@nişancı kardeş hele bir alsınlar ondan sonra şu olumsuzlukları oturur bir daha düşünürüz. Yani burada olumsuz hava oluşturmanın alemi yok. Yorumun için teşekkürler ancak şu süreçte Vakıfbank Uzman Yardımcılığı bizim için bulunmaz nimet
-
Bu hafta da mi arama olmaz acaba?
-
@blues25 ben artık seçim sonrasına kaldı diye düşünüyorum. Belli de olmaz ama.
-
Yok mu bir haber
-
Ben haber alamadım bu hafta içi biter bu iş demişlerdi ses yok yarın bi daha dürteyim bari
-
@cokgizliissiz Bu hafta biter bu iş dedilerse cuma açıklanır belki müfettişlikler öyle açıklanmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Ama siz sorup paylaşın yarın teşekkür ederiz şimdiden
-
Cuma da açıklanmaz yine bir hayal kırıklığı
-
@blues25 gündem bu kadar yoğunken bize sıra gelmez herhalde. Seçim sonrasına kalır gibi
-
@cokgizliissiz sizi de sıkmak istemem ama yarın bi yoklarım demiştiniz haber var mı acaba
-
Arkadaşlar şimdi haber aldım. Yarın büyük ihtimal açıklanır demişler.
-
@cokgizliissiz, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
Arkadaşlar şimdi haber aldım. Yarın büyük ihtimal açıklanır demişler.
İnşallah hocam
-
Arkadaşlar kazananların ismi müdürlüklere iletildi. Geri dönüşler yarın başlar.
-
Yarın büyük ihtimal aramalar olacak.