Vakifbank müfettişlik
-
E devletten alınan adli sicil kaydı bi sıkıntı olur mu ya adliyeler zaten artık vermiyor diye duymuştum ??
-
arkadaşlar irtibat için hangi numarayı arayacağız ?
-
@füreya Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum sorun olmaz heralde yarın aricam zaten sorarım o zaman
-
@kuznets Ben gelen maildeki ekte nıiumara var onu aricam
-
@yapısalissiz benim bildiğim bi ben bide bi arkadasım var ikimizde genel müdürlük şube duymadım daha bende
-
@yasemen evet sormuşlardı yds seviyesini falanda sordular hatta bana
-
@stdgn peki var mı ingilizceniz hocam
-
@yasemen evet
-
@stdgn anladım hocam demek ki bunu baz almışlar teşekkür ederim tebrikler hayırlı olsun
-
Bana da mulakatta ingilizcem olup olmadigini iki kez sordular pek iyi olmadigini soyledim ve mail gelmedi...
-
@yasemen bilemiyorum ama zannetmiyorum da ama teşekkür ederim iyi dilekleriniz için umudu kesmeyin aramaların daha bittiğini sanmam dönüşler bitene kdr bekleyin derim hepimizin hakkında hayırlısı olsun umarım beklediğiniz haberi alırsınız
-
@yasemen benim de ingilizcem var hatta ing bölüm mezunuyum yurtdışında ing egtim aldığıda söyledim banada dönüş olmadı belki yarın ararlar umudunuzu kesmeyin
-
Arkadaşlar bugün dönüş alanların hepsi genel müdürlük anladığım kadarıyla.Moralinizi bozmayın şubeye atananları şubeler yarın arar büyük ihtimalle.İnşallah güzel haberler alıtsınız sizlerde
-
İnşallah sabahta bizi ararlar yada mail gelir:( ama yani olursa da su geceyi bize yasattilar ya..
-
Arkadaşlar bana da bugün kontrolör yar. atandığıma dair mail geldi, herkes için hayırlısı olsun.
-
@xxyyzz hocam ingilizce netiniz kaçtı acaba
-
@summer burada da paylaşır mısınız lütfen öğrenince
-
@füreya Tabiki paylaşırım yarın
-
Mail gelmeyenlerden biride benim, gece gece yaşadığım stresi anlatamam tek umut sabah bize de geri dönüş yapmaları
-
geceyi uykusuz gecirenlerden biri de benim insallah yarın yatıp zıbarabiliriz..