Vakifbank müfettişlik
-
@friedman98 Dün görüşmede tecil ediliyor diye söylendi bana şube müdürü tarafından.
-
VakıfBank memurluk İstanbul için aranan var mı arkadaşlar?
-
@gagelessh Hocam ben 24 ingilizce neti ve 77.6 puan ile uzmanlık mülakatına kalmıştım puanım bu derece iyi olmasına ve ingilizceden sınırdan kaçırmama rağmen günlerce onu bile düşünürken şimdi neyi düşünür oldum İnan süreç gerçekten çok saçma ve garip ilerliyor.İstanbul haricinde uzman yardımcılığı ve kontrolör duyduklarımın sayısı çok komik rakamlar süreç bitti deniyor ama bence umutlar yitirilmemeli bana İKdan sınava çağrılmadan önce 2 hafta daha süreceği söylenmişti
-
belli bir temeli olan adamı hiç bir yetisi liyakatı sınavı olmayan memurluğa atamak terbiyesizlik hiç duydunuzmu devlette vergi müfettişliğini kazanıp guy olarak atananı ne için çağırdı isen onun için oldu-olmadı de Diğer düşüncelerini al kıvır... (memurlara saygım var yanlış anlamasınlar ben kurumsallığa yakışmayan bu talihsizliğe kızgınım)
-
@haldun İstanbul için aranan var mı memurluk için bilginiz var mı?
-
@fatih00 ben varım
-
@hamit şubeye mi atandın kardeşim genel müdürlük mü ? Dün mü arandın
-
@aliveli4441 Sonuna kadar haklısın kardeşim yukarıdaki açıklamada bahsettiğim gibi girdiğimiz süreç ortada yaptığımız netler belli ama karşılığında gelen bu sonuç inan içler acısı (kabul edicek misin diye sor büyük ihtimal kabul edicem çünkü piyasa koşullarını hepimiz biliyoruz). Bu şekilde olmamalı kazananları açıkla aynı anda hepsini yaz yanına puanını ona göre sırala , benim ikametgahım İstanbul’da değil diye 77.6 puanla ben kontrolör olamıyorum da 60 küsür alan adam kontrolör oluyor.Gerçekten çok adaletsiz bir düzen var malesef.
-
@mstf1993 53 puan alan 7 ıng dogrusu ıle ıckontrolor oldu hocam 60 olsa yıne ıyı
benım ıkametgah ıst ıng daha ıyı puan cok daha ıyı ben hıcbıseye atanamadım -
Bende 60 küsür puanla cağırılmadım. Yazıklar olsun verdiğimiz o kadar emeğe dünden beri içim acıyo. 54le atanaları duyunca
-
@mstf1993 zaten tiiniyetleri bu kardeşim mecbur olup her işe razı olacakları memur kaçacak olanları uz yard yaptılar ki kaçmasınlar benimde çok ihtiyacım vardı ama kendimi bunlara kurban etmeyeceğim senin içinde inşaallah şu mubarek vakitte en hayırlısı olur
-
@aliveli4441 67 ile uzman yapmadılar memurluga çağırdılar dostum 52-53 puanlı olanları da uzman yaptılar nerden baksan büyük adaletsizlik o kadar netle memur yapmışlar beni
-
@friedman98 aynı puandayız benı hıc bısey yapmadılar
-
@friedman98 Sureci tamamen mulakat belirlemis hocam anladigim kadariyla
-
@luthor Referans diyebiliriz Hocam mülakattan ziyade
-
@mstf1993 Dogrudur hocam benim referans falan yoktu uzman yard oldu ama 50 kusur puanla ic kontrolorluk gercekten dusundurucu
-
@mstf1993 benim de ingilizcem 77 ydi.sadece iktisattan baraj altı kalmıştım.İç kontrolörlükte ingilizcenin önemli olduğunu söylemişlerdi.hiç de öyle olmadı. ne mülakata çağırırken ne de atama yaparken hiç mi kriteri olmaz bi bankanın?
istanbulda yaşayan gel yavrum ,Senin en kötün istanbul dışındakinden iyidir demektir bu -
@mstf1993 Arkadaşlar kendim için konuşayım referansım falan yoktu.Mülakatta beni çok sıkıştırdılar komisyon üyelerimde biraz sertti burda daha önce de yazmıştım olumsuz olabilir belki diye.Ama ben modumu düşürmedim güler yüzlü bir şekilde cevapladım sorularını kendimi de iyi ifade ettiğimi düşünüyorum.Yani burda sürekli referansla girmiş herkes gibi yazmanız üzücü gerçekten.Giren var mıdır bilmiyorum varsa da bu sayfaya uğramaz torpilliler zaten
-
@summer Hocam öncelikle tebrik ederim sözüm meclisten dışarı o dediklerimde. Mülakatım Benim de çok güzel geçti hatta çok beğendiler dil puanımın olmasını vs , göz Temasını hiç kaçırmadım beni de sıkıştırdılar mobing yaptılar sakin ve Güleryüz’le cevap verdim ama sonuç ortada herkes için hayırlısı olsun bu saatten sonra yapıcak bir şey YÖK tekrardan tebrik ederim sizi
-
@summer sürekli referans demiyoruz.İstanbuldakileri puanı gözardı edip sadece mülakkattaki tavrına göre atamış olabilirler.
Peki istanbul dışındakiler?memurluk nedir yaa