Vakifbank müfettişlik
-
@füreya bilgiden kastım zaten yapılan uygulamaların detaylı anlatımı değil. Mesela grup mülakatı mı oldu, kişilik envanteri mi ya da farklı bir şey mi? Grup mülakatında örnek bir olay mı verildi? Sorduğum şey buydu. Neyse çok gizliyse mülakata girince görürüm artık. Eleme olabileceğini ben de duydum. Teşekkürler.
-
Arkadaşlar ben girmedim ama duyduğum kadarıyla sadece grup mülakatıymış 3 saatte sürüyormuş 7 kişilik grup şeklindeymiş kişilik envanteri vs yok
-
@clandestin @reagan @luthor her güne farklı uygulamalar olacak denilmiş. Zevkli gecti. Oyun oynar gibiydik sanki dedi. Beraber bi etkinlik yapmışlar. Vaka analizi olmamış halkbanktaki gibi. Daha sosyal çalışmalarmış. Kişilik envanterinden bahsetmedi. Ama 3 saat sürmüş gerçekten de. Takım çalışmasına uyum, diyalog kurabilme ve ikna gibi yeterlilikler üzerine bir çalışmaydı dedi
-
Arkadaslar halkbankı kazanıp vakıftan da aranan var mı burada?
-
@reagan hayır detaylı anlatmadı genel çerçevede bahsetti. Ama zaten bu etkinliklerin yapılması beklenen şeylerdi başka bankalarda da olan şeyler hep
-
@füreya öncelikle çok teşekkürler zaten biz sadece içeriği merak ediyoduk 3 saat olduğu için.Yani sadece grup çalışması var o zaman yine süre uzun gibi ama rahat olur sanırım.Envanter falan yok yani
-
@füreya Sağ olun hocam.İçerikten ziyade metak ettiğim ne yapıldığıydı.Farklı uygulamalar olacak anladığım kadarıyla.
-
Arkadaşlar mülakat tarihimi değiştirmem lazım insan kaynakları yardımcı olur mu bu konuyla ilgili?
-
@füreya hocam benim öyle ama 6 Nisan mülakata davet edilmiştim eğitim 6 Nisanda biticekmiş insan kaynakları yardımcı olur mu bu konuyla ilgili
-
@yasemen oluyorlar hocam
-
@shirekaymakamı sağol hocam
-
@luthor rica ederim. Evett sanırım öyleymiş
-
@summer rica ederim. Çabuk geçti zaman dedi. Rahatmış ortam.
-
@yasemen tebrik ederim hayırlı olsun. Hiç bilgim yok ama şansınızı deneyin tabiki.
-
@füreya sağol hocam
-
@füreya teşekkürler
-
@füreya ben de halkbank servisi kazandım.
-
Ben de halkbank servisi kazandım ve bugün vakıf mülakatına girdim. Vakıfı kazanırsak eğer Halkbankası sözleşmesi feshi için ne gibi sorumluluklarımız olacak acaba bilen var mı ? Hadi ben istifa ediyorum diye çıkıp gidemeyiz sanırım . Bir de bireysel mülakat için izin verirler mi ?
-
@mhmt7 Hocam hayırlı olsun.Genel olarak neler yaptınız biraz bahsedebilir misin?Halktaki gibi grup mülakatı yokmuş sanırım.
-
@mhmt7 bende bu konuda aydınlanmak istiyorum hocam yardımcı olan biri çıkar inşallah