Kamuya 2018 de 110 bin memur alımı yapılacak
-
Hocam bu sene kimse ilan yok alım yok hükümet bizimle ilgilenmiyor demesin geçen sene ilan hiç yoktu alımın a sı yoktu bu zamanlar bu sene her gün ilan geliyor kaç tane mülakat sonuç bekliyor bu sene iyi arkadaşlar büyük ilanlarda sene içinde gelecektir maliye bakanı bile çıktı açıklama yaptı 110 bin alım dendi geçen sene bunlar yoktu bu sene iyi gidiyor inşallah hakeden herkes nasiplenir
-
Kpssp3 puanı 93 olan Öğretmen, Öğretmen olarak atanır. Kpssp3 puanı 92 olan Mühendis mühendis olarak atanır. Kpssp3 puanı 90 olan Psikoloji bölümü mezunu psikolog olarak atanır. Bu sayede;
Alan puanları 85-88 civarı olan, kpssp3 puanı 89 olan iibf'li bu üç kişinin tercihte bulunmadığı erzurum dhmi kadrosuna başvuru yapar ve buraya atanır. Daha sonra Erzurum'a kadro açmayan Guy ilanina başvuru yapmaktan vazgeçer.
76,4 puanla memleketi Sivas'a başvuru yapan bir başka İibf'li sınava girmeye son sıradan hak kazanır.
Bırakın atama sayısı fazla olsun dostlar. Her halükarda, herkesin faydasına olur.
-
Haklısın hocam 110 bin alımda biz olmasak bile bizim için iyi bu alım
-
@walrass06 illaki işimize yarayacak
-
@akkygsz bu başlık ilk kpss a grubunda açıldığı için maliye dışındakiler beni ve birçok alandan sınava girmiş arkadaşlarımı ilgilendirmiyor yalan mı söyleyelim yani? Iyı saçmalamışsin.
-
Maşallah bize nasıl becerebiliyoruz acaba her başlığın her tartışmanın sonu guy a gidiyor bu mücadeleyi etkinliklerde yapsak kesin ilan gelmisti.ayrıca bu sene gercekten ilanlar geliyor ama kaymakamlık sgk disindakiler cogunlukla az sayida alima ciktilar ve ilana cıktıgı kadar sayıyı almıyorlar bu gercegi de unutmamak gerekiyor çözüm mulakat sonuclari beklemek degil (sgk haric)bence 3 yer A kadroyu rahatlatır bir tek maliye, sgk, bankaların yüklü alimlari..sürekli gelen su anda iyi kurumların alımları 2018 kpss kadar toplasak iibf icin 200 kisi anca eder
-
@bircahil mazlumsam görüyor Allah başkasının acımasına gerek yok gülmene devam et. Mesajımdan ayar verme anlamını çıkardın başka hiçbirşey denemez. Sevdiklerime beddua edilmiş ben seni uyarıyorum düzgün konuş diye sen gelmiş ne diyorsun neyse boşver.
-
@themis19 @ouzakbas öncelikle kaymakamlık sınavını yapacak bilgi birikiminiz varsa bu sene onlarca alan ilanı geldi hatta pek çoğu YDS bile istemedi. 85 puana kadar düştü gelen ilanlar. "maliye yoksa beni ilgilendirmez" tavrını eleştiririm bu yüzden. Geçen sene de aynı muhabbet oldu fakat alan ilanı çok azdı insanlar haklıydı. 65.000 İİBF adayının sadece Maliye Bakanlığına bel bağlaması beni üzüyor ve kızdırıyor.
İkincisi benim arkadaşımın alandan 87 puanı vardı şu an izmirde ikm olarak görev yapıyor. Geçen bir mahkum yangın çıkarmış. Önceki hafta aynı cezaevinden mesai arkadaşlarının bulunduğu servis bomba sebebiyle patladı. Bu çocuğun canı yok mu aylardır emek veriyor? O zaman tepki vereceksek Adalet Bakanlığına da tepki gösterelim lise mezunu ve lisans mezunlarının kadrosunu ayırsın aynı değerlendirmesin. Tabi parası 4.000 olsa herkes uçardı. Jandarma memurluk p3 olmasına rağmen maaşı iyi diye 10 sayfa yazı girildi burada herkes başvurdu kimse "ben kaymakamlık bilgi düzeyine sahibim" demedi.
-
@akkygsz onlarca ilan geliyo demişsiniz haklısınız geliyor gercekten ama bu sayılar 3,5,10,15,25 civarlarında genelde en çok olanı 50 kişi(sgk ve kaymakamlık hariç) ve hepsi üstüste geldiği için ilk 500 arasında dönüp duruyor farkındaysanız ki çoğu 500 e bile ulaşmıyor ing istemeyenler ha siz şimdi madem çok zekisin ilk 500 e gir o zaman atan da dersiniz yani herkes ilk 500 e girmeye çalışsın ama yeterki maliye düzgün bi kadro açmasın bu mu yani zihniyet ben anlayamadım 80 üstü bir puan almış ama ilk 500 girememiş onca insanda kaderine küsüp onca emeği çöpe atıp bu sene p3 ten hazırlansın ama yeterki maliye kadro açmasın yani hayır zaten bu A grubuna çalışmaya başlarken biliyor insanlar deli gibi alım olmadığını istenen sayılar çok afaki falan da degil 2 yıl önce 4000 guy alıyordu maliye şimdi biz zaten 2000 e şükredice yani okudugumuz bölümden bi yerlere gelmek istiyoruz die biz mi suçluyuz zaten o 65 binin hepsine kadro verin demiyoruzki yani bi 4-5 bine kadro verilse yeter zaten geri kalan kısım illaki ikm polisliği falan zorlayacak yani bu kadarınıda mı istemeye hakkımız yok
-
@themis19 uzun uzun açıklama yazmana gerek yok kardeşim arkadaş anlamak istemiyor. Anlatmak istediği şey ise mantık sınırları dışında.
-
Polyannacılık yapmaya devam edin. Sayın Başbakanın söylediği sayıların toplamı 104.500 yapıyor. Geriye kalan ise 5.500 gibi bir sayı.
Şimdi size çok basit birkaç soru soracağım.
1- Bu sayının tamamı İİBF mi sanıyorsunuz?
2- Geçen sene 70-90 Bin izinden bahsetmişsiniz, peki 2017/1 ve 2017/2 tercihlerinde tercih edilebilir kadro sayısı toplamı kaçtı ki şimdi bu kadar umut dolu konuşuyorsunuz?
3- Bu 110.000 sayısının içerisinde kariyer grubunun yer almadığını biliyoruz. Bunlara yönelik, ne kadar alınacağına dair izahat neden yapılmıyor ve bu izahatın yapılmaması neden sorgulanmıyor?
4- Manipüle etmek deyimi tamamı ile şuanki siyasilerin, yönetenlerin söylemlerini ifade ediyor. Bunu sade bir vatandaş dile getirince neden olayı politize ediyormuş gibi hemen avukatlığa soyunuyorsunuz?
5- Kimse talepkâr olmasın, bununla yetinsin mi diyorsunuz?Yarın hakkın divanına varınca, Sultan Süleyman'dan hakkın alır karınca vesselam.
-
@themis19 söylediğim 1 tane cümleyi alıp sakız gibi uzatmışsınız. Diğer söylediklerim kulak arkası edilmiş. Ben devletin politikasını savunmuyorum. 110.00 bence az bir sayı hatta İİBF ye kuş kadar kalacak onu da biliyorum. Yılda 65.000 İİBF li KPSS ye giriyor ve sadece maliye bakanının avucunun içine bakıyor ilan ver diye. İlan gelmiyor açıkta kalıyoruz. İlan gelse 2.000 kişi alınıyor sınava 10.000 kişi giriyor 8.000 kişi yine açıkta kalıyor. Başka bakanlıklara da odaklansak diyorum. Gümrük Muhafaza memurluğu sırf ibf ve sbf den alıyor mesela. Diğer bakanlıklar da böyle bir şey yapsa güzel olmaz mı? Kapıldık Naci Ağbal ın peşinde sürükleniyoruz ilan versin diye.
-
Arkadaşlar saat 21 de twitirda etkinlik düzenlenecek lütfen katılım gösterin ilan beklemekle gelmez