Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
-
@Marshallgil arkadasım türkiyede yüzlerce üniversite varken neden atatürk üniversitesi o zmn ben halkbankasının sınavına giriyorsam ve bu protokolü hb yapmışsa sistemdeki arzadan daatatürk üniversitesinin yazılımından da doğrudan benim gözümde sorumlu tek kurum vardır halkbankası beni doğru düzgün sınav okuyup listeleyemeyen bi kurumla muhattap edip sabahtan beri prizin başında telefonun tepesinde bekletiyotsa kimse kusura bakmasın ben mi seçtim sınavı yapıcak kurumu kndileri seçip o protokolü kndileri yaptılar!!
-
@Cevdet-Soydan hocam eğer katıldıysanız bilirsiniz. İl Göç Uzman Yard. Sınavını bir gece yarısı Yıldırım Beyazıt Üniversitesi açıklayıp sınav açıklandı haberini yapıp sabahına sonuçlarıda haberi de kaldırdı. Yanlış da hatırlamıyorsam 2-3 aydan uzun bir süre açıklanmadı ve ne kurumdan ne de üniversiteden bir haber alabildik. Fakat göstergeler bizim sonuçların çok gecikmeyeceğini gösteriyor. Kendimi yineliyorum fakat Atatürk Üniversitesi AÖF tercihleri yanlış açıklayıp bu duruma sebep oldu.
-
arkadaslar kazananlara sms eposta vs bisey geldi mi ???
-
Arkadaşlar alacakları adamlar 45 alsaydı 45e mi düşecekti baraj hangi ilin kaç kişi bile alacağını bilmiyorduk. Tabiki de büyük alımlarda büyük iller daha fazla kişi alır mantığıyla tercih yaptık. 10 kişinin alındığı küçük illeri riske atamamak gayet normal? İzmirin Ankaranın yüksek kapatmasından daha önemli bir şey varsa o da İstanbulla olan 18 puanlık uçurumdur. Bunun üstüne bir de dalga geçer gibi aa siz gereken başarıyı gösteremediniz bir lütuf olarak barajı düşürüyoruz bunu kime sordunuz? mantıklı düşününce barajın 50 olduğunu bilseydin zaten garanti olsun diye küçük il yazarsın. 40.000 kişinin girdiği milyonlarca liranın paranın yatırıldığı bir sınavın sonucu pardon biz bir hata yaptık olamaz. Senin hatan benim üzerimde sonuç buluyorsa bu bir problemdir. Ve özrü de yoktur.
-
@mimiko hocam evet haklısınız protokolü yapan Halk Bank ama yanlışlığı yapan Atatürk AÖF değil mi. Bir Nasreddin hoca fıkrasından alıntı yapayım "hırsızın hiç mi suçu yok":)
-
@Marshallgil hocam bak sitenin kapatılmasının sebebi ne, tercih yanlışlıkları yanlış yerleştirmeler demi bunu öğrenmeyen bilmeyen kalmadı sanırım. Ben yazdığım ilin mülakatına hak kazanıp kazanmadığı mı elbette ki merak ediyorum ama en azından benim kaç puan aldığımı kaç doğru yaptığımı yayınla, mülakata kalıp kalmadığımı açıklamana gerek yok o süreci esnet bende kıyasen kendimin akıbetini bileyim ki böyle bir esneklik sağlansaydı bu kadar insanın aklına kurt düşmeyeceğine eminim. Şimdi belirsiz bekliyoruz bakalım ne olacak diye suç ata üni aöf nin üstünde kalmamalı yada tamamen halkbankasının, suç bir sınavı bile açıklamayı beceremeyecek insanları buralara getiren sistem işte işin özeti bu...
-
Bi duyum var mı
-
@Cevdet-Soydan hocam o zamanda emin olun mülakata kalacak kişiler listesine ayar çekiliyor denirdi. Benim demek istediğim sadece sakinliğimizi koruyup beklemek. Çünkü kimseye kazandırdığı bir şey olmuyor bu tutumun. Birini suçlamak da çözüm değil dediğiniz gibi. Sisteme girersek sabaha kadar değil bir ömür şikayet etsek yetmez:)
-
@prostatic nasıl ögrendin ki bizim girmeye çalıştığımız site açılmıyor açıklamasında mülakata çağırıyorlar mı
-
@Frkn-Cn saat 11 gibi baktım çünkü.ben baktım 10 dk sonra site gitti evet mülakata yerleşmişim van'a 67 puanla
-
@Marshallgil peki sence şimdi demiyolar mı mülakata çağırılacak kişilere ayar çekiliyor diye? Bence benim dediğim durumdan daha da fazla kuşkuyla diyorlar. Welcome to Turkey dostum, tek güvencemiz Allah olsun ihtiyacı olan,hakeden, layıkıyla yerine getirebileceklere Allah hakkını versin denilecek pek fazla birşey yok şu Almanyada olsaydı sınavı kazanamasam bile beni maaşa bağlarlardı herhalde ne deyim.
-
@prostatic ben de 10 gibi baktım daha sonra tekrar baktım istanbul için mülakata hak kazandınız yazıyordu.ama düzeltmelerden sonra ne olur bilemiyoruz tabiki
-
Olan yine her zaman ki gibi bize oluyor tabi yazık ya..
-
Ben 55 aldım ama mülakata girmeye hak kazanamadım
-
Rezillik ya başka bir şey değil.
-
arkadaş benim gibi gayesiz birini bile bezdirdiler insan kazanamadığını bildiği sınav sonucunu merak eder mi arkadaş, ben artık ediyorum
-
günaydin insallah bugun aciklanir bunda da vardir bir hayır.Belki dün kazanamadiniz diyeceklerdi ama hata düzeltildi ise belki de bugün kazanmışızdır
-
@Cornelius eski liste bu dostum. Hem taban puanlari dunku listeyi tutmuyor hem de isimler dogru deil. Simdi ortalik zaten karisik listeyi kaldirsan daha iyi olur
-
@SsjBroly Anladım. Ama daha önceki tarihlerde görünmüyordu, bugün rastladım. O yüzden sorayım dedim.
-
Hala aciklanmamis