Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@ebruuu Evrak eksik acaba bütün branşlarda mı var yoksa belli bölümlerde mi sizin branş hangisiydi
-
@ebruuu gidip görüştünüz mü? Bir sonuca ulaşabildiniz mi? Ben de elden teslim etmeme rağmen Göndermediniz açıklamasını alıyorum. Personel Temin başkanlığına gidip görüştüm ve evrakları teslim ettiğim girişteki kayıtlarda mevcut. Bir kaç gün içinde dönüş yapacaklarını söylediler. Ama mülakatların 9unda başladığını düşünürsek birkaç gün uzun bir süre. Bir bilgi alırsanız buradan paylaşabilir misiniz
-
@endmuh15 Bende mail attım ama daha dönüş olmadı Size geri dönüş yapıldı mı
-
@endmuh15 ben de gorustum sistemde hata olustugunu benden baska kisilerin muracaat ettigini soylediler. 1-2 gun icinde halledilir dediler. Sayfayi takip ediyorum hocam.
-
@haticey Arkadaşlar memurlar nette paylaşılmış inşallah biran önce hallederler
"Arkadaşlar bugun Ankara ile görüştüm, yanlışlığı farketmişler, yeni liste onay bekleniyormuş, akşam yada yarın açıklancakmış, MSB interneti yoklayın ara ara." -
@haticey mesaj atarlar belki guncellendi diye ama takip edelim tabiki
-
@haticey bolumleri bilmiyorum hocam hepsinde de sıkınti olmustur sanirim. Benim bilg. Müh.
-
@ebruuu @haticey Defalarca aramanın sonunda bugün telefonla da ulaştım. Aynı açıklamayı yaptılar. Sistemsel karışıklık olduğunu söyleyip gün içinde veya yarın bir güncelleme yapılacağını belirttiler. Dediğiniz gibi sistemi takip edip bekleyelim yarını da. Başta çok umudum yoktu ancak şuan mağdur edilmeyeceğimizi düşünüyorum.
-
Evrak eksik diye sonuç sorgulamada mı diyor, ben posta yoluyla gönderdim öyle bir sorun olmadı umarım siz de halledersiniz.
-
@er-tuğrul evet hocam. Bakalim sorunu cozerler insaAllah
-
@ebruuu inşaallah
-
@er-tuğrul sorun çözüldü çok şükür Sorun yaşayanlara geçmiş olsun herkese şimdiden başarılar
-
Evet ya çözüldü çok şükür. Ben de başarılar diliyorum herkese. Peki bu güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formunu nasıl indiriyoruz. Ben de örnek formu ve doldurma talimatını açıyor ama asıl dolduracağım formu açamıyorum
-
@endmuh15 Hocam boş formu indirme linki hata veriyor
-
@er-tuğrul boş formun linkin sonunda (1) yazıyor. Tamamen tesadüfen o parantezi silmeyi denedim. Yani link guv.docx olarak bitiyor. O zaman boş formu da indirdi.
-
@endmuh15 bir deneyim hocam
-
@endmuh15 Hakikaten oldu. sağ olun peki fotoğrafın tarayıcıdan çıkartılması ne demek fotoğrafı word halindeyken mi yükleyeceğiz
-
arkadaşlar Ankara'ya il dışından gelcem otobüsle mamak kavşağında insem mülakat yerine(MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı MAMAK/ANKARA) nasıl gidebilirim ?
-
@er-tuğrul evet, yani ben de o şekilde anladım. Word halinde yükleyip renkli çıktı almamız gerekiyor sanırım.
-
@endmuh15 eyvallah cok sagolun