Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@kbr23 getiren adamin suçu aslinda aramasi lazim normal sartlarda
-
@habibeay personel teminde ki komutan eğer ücret talep ederlerse sevk kağıdında ki TSK memur olur /olmaz kısmını gösterin dediler ve zaten sevk kağıdı olduğu için ücret talep edemezler benim gittiğim hastane normal devlet hastanesi sevk kağıdını gösterince ücret istemedi orada ki personel bilmeye bilir gerekirse durumu sağlık kurumu müdürüne bildirin kesinlikle ücret ödemeyin
-
Ben de bugün başladım rapor işine. Bir günde çok iş halledilebiliyor sıkıntı yapmayın. Ama şehirden şehire de değişebilir tabi. Bu arada benden ücret falan da istemedi kimse.
-
arkadaşlar ben hukuk uzmanı-msb kadrosundan feragat ettim yedek bekleyen arkadaşların bilgisine
-
Aslında gitmeyen arkadaşlar bilgi verse yedekler en azından umutlu olabilir.
-
Arkadaşlar para vermeyin benden almadilar
-
@halil3 Barkod no alip bakin ben baktigimda adres eksikliginden dolayi geri gitmis sevk kagidim msb personel temine gidip elden almak zorunda kaldim
-
@feyzagcktrl benden adres değişikliği dilekçesi yazıp faxlamamı istediler bugün tekrar bana gelmesi de 1 hafta 10 gün sürermiş inşallah bi aksilik daha çıkmaz siz elden almakla en iyisini yapmışsınız
-
@haticey aynen gösterdim ama yinede aldılar bende verdim mecburen 200 TL yoksa işlemi başlatmıyolar
-
@habibeay ben de özellikle belirtmeme rağmen ısrarla ücret istediler, hatta farklı hastaneleri arayıp görüştük alınması gerekiyormuş dediler. Dediğiniz gibi ücreti vermeden de işlemlere başlamadılar. Ben de mecburen 200 TL yi verdim ama gerekli araştırmaları yapıp gerekirse itiraz edeceğimi ve ücret iadesi isteyeceğimi belirttim. İlgili kanunları gösterirsen ücret iade edilir dediler. Hastaneler arası nasıl böyle farklı uygulamalar oluyor anlamıyorum
-
@haticey kardeşim sağlık raporunun kuruldan önce hani biraz daha erken olsun diye bizim de göndermemiz gerekiyor mu yoksa istenirse göndermek üzere elimizde mi tutacağız
-
@kbr23 normal rapor gönderme süresi ne kadarmış ki bir hafta on güne size gelse siz yaklaşık bir haftada halletseniz kurum bir haftada gönderse baya bir zaman sürer
-
buraya atanmış olanlardan başka kuruma da atanmış ve msb ye devam ederek diğer kurumdan feragat edecekler var mı
-
@bombacı-mülayim bildirdiğin için teşekkürler. Bu kadrodan başka feragat edecek asıl var mı acaba ?
-
Arkadaşlar raporu ne zamana kadar göndermeniz gerekiyor net bir bilgi alabilen var mi bu konuda?
-
@er-tuğrul ben sordum süresi var mı nasıl olacak benimki tekrar gelene kadar diye dedi ki süresi vardı evet ama sizin için yeni bi tarih atılacak elinize ulaşmadığı için dedi başka bir şey demedi
-
@kbr23 anladim hadi hayirlisi olsun
-
Sevk evrakım geçen cuma geldi, süresi içerisinde dün (salı günü) hastaneden işlemlerimi başlattım, bugün heyete girdim, sorun yok, para pul istemediler, ön bildirim evrakı şahsıma verildi, heyet raporunun MSB'ye hastanece gönderileceği söylendi, ki ön bildirimde de öyle yazıyor. Ön bildirim evrakı elinizde sadece tevsik vasıtası. Süresinde başvurup işlemlerinizi başlattığınız hastanede heyete girdi iseniz ve ön bildirim evrakınızı da aldı iseniz, hiçbir yere bir şey göndermeniz gerekmiyor. Gerisi hastane ile MSB arasında. Yeter ki 3 ya da 5 iş günü içinde hastaneye giriş yapıp muayeneyi başlatın. Sevk evrakı "işlemlerinizi belirtilen süre içinde başlatın" diyor. Müsterih olun.
-
@brkhvs allah razi olsun
-
@brkhvs hocam heyet kac gunde ginderiyormus biliyor musunuzk