Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
İnsallah tarihi ileri yazip gondermislerdir.Ankaranin icinde bi ulastiramadilar persembeden beri.Pazartesi gelse anca sali hastaneye giris.
-
@haticey anladım. Teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar şimdi biz hastaneden bağımsız olarak raporun fotokobisini bekletmeden göndermemiz mi gerekiyor?
-
@halil3 hangi numarayı aradınız acaba ben ulaşamıyorum bi türlü
-
@kbr23 03125620543 ard arda baya bi aramaniz gerekiyor.Benim sevk kagidim az önce geldi
-
Arkadaşlar kurul raporunun iletilme suresini bilen var mi acaba
-
Arkadaşlar mülakat sonrasında güvenlik formumda eksiklikler vardı el yazısıyla tamamlama yaptım ancak oradaki memur bunun geçersiz olduğunu söylemişti. Formu yeniden düzenleyip teslim etmem gerekiyor mu? benimle aynı durumu yaşayan varmı ?
-
@birpınar benimde eksiklik vardi orda doldurup vermistim ama tekrar goturmemiz gerekiyor mu bilmiyorum
-
@halil3 umarım gerekmez , bilgi edinmeye çalışacağım,bir şey öğrenirsem sizle de paylaşırım
-
Arkadaşlar hastaneye ücret ödediniz mi benden bu gün 200 TL lik bir ücret istediler girişimi yapmadılar
-
Yedek olup da sevk kağıdı alan var mı
-
@habibeay, içinde söyledi: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
Arkadaşlar hastaneye ücret ödediniz mi benden bu gün 200 TL lik bir ücret istediler girişimi yapmadılar
Onceden askeri hastaneyken simdi devlete donusturulen kisim ucret istemiyor en azindan ben oyle yaptirdim merkez sube benden de istedi
-
@er-tuğrul ya benim hala gelmedi sevk raporum 5 gün içerisinde bizim ankaraya göndermemiz mi lazım yoksa hastane işlemlerini başlatmamız mi lazım panik oldum da ben hala gelmediği için
-
@kbr23 Sen gönlünü ferah tut kardeşim bence geldiği gün dahi başlatmanız gerekmez çünkü öğleden önce gelmesi zor hastaneye aç gitmeniz lazım ki bu öğleden sonra zor mümkün olur inşaallah yarın filan gelir diğer gün de başlarsınız telaş etmeyin bence
-
@haticey kardeşim sağlık kurulu raporunun teslim edilmesi gereken süreyi biliyor musun acaba?
-
@er-tuğrul yok hocam. Benim gittigim hastane de askeriyeden devlete dondu 200 lira istediler mecbur veriyorsun hastane degistirme imkaninda yok
-
@ebruuu benden kayıt esnasında istemediler belki işlemler tamamlanınca isteyecekler ama hiç lafı bile geçmedi
-
@ebruuu siz raporun ulaştırılma süresini biliyor musunuz bir de şubeye kayıt tarihinin bildirilmesi mi gerekiyor hastanedeki ilgililere sordum biz kimsenin başvuru tarihini iletmeyiz dediler
-
Arkadaşlar sevk belgesi gelip rapor işlemlerine başlayanlardan Dermatolojiye sevk edilen var mı? Dermatolojide cilt lekeleri sorun olur mu bilgisi olan var mı? Sonuçta askeri personel değiliz onlar kadar detaylı inceleme isterler mi
-
Benim raporum cuma günü gelmişti ama rapora bugünün tarihini yazmışlar. Bugün başladım ama bitmedi çarşamba heyet toplanacak o güne kalır dediler. Para da istenmedi belki işlemler tamamlaninca isteyebilirler.