Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@mrnmrn Henüz bir gelişme yok. Ama az önce bir arkadaş gruba söyle yazdı, astsubaylik eğitimi alan biri varmış sanırım ona sizin memurluk egitimleriniz sivil memurlarla birlikte 17 Eylül de olacak demişler. Bayramdan sonra bir haber gelir belki diyorlar ama yine de çok ümitlenmeyelim. Şu an ekstra bildiğim bu benim de
-
@kvsr-endmh Kevser Hanım o gruba benide alır mısınız.
-
@kvsr-endmh sivil memurlugun da mi egitimi varmis?
-
@er-tuğrul Ayrıntısını bende çok bilmiyorum ama 657 memurluk kuralları, mesleki eğitimler tarzı birseymis sanırım.
-
Bence o kast edilen jandarma sahil guvenlik sivil memurlari olabilir biz ekimden önce cagrilmayiz sanki
-
@er-tuğrul Bilemiyorum ki. Grupta arkadaşın paylaştığı şekilde paylaştım. Bekleyip göreceğiz artik ne diyelim.
-
@kvsr-endmh teşekkür ederim, umarım kısa zamanda açıklanır gelişme oldukça buradan da yazılırsa herkesin yararına olur
-
@mrnmrn Umarım dediğiniz gibi en kısa zamanda sonuçlanır Ben elimden geldiğince foruma girmeye çalışıyorum. Birşey soran olursa yardımcı olabileceğim birşey varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışıyorum
-
Vatsap gurubunu takip edemiyoruz, bir gelişme var mi?
-
@er-tuğrul
Hocam az önce aradım pertem'i. Emniyet soruşturmalarınız bitti, mit ve valiliği bekliyoruz dedi konuştuğum memur kadın. Bitince tebligatlarınızı göndericez zaten, ekim-kasımı bulur dedi.Ben de vatsap grubunda yokum. Bilgi alan burdan paylaşabilirse çok memnun oluruz.
-
@desouza teşekkür ederim.
-
@desouza Herkesinki bitmis demek . Galiba önümüzdeki ay sonunda aramaya baslarlar.
-
Grupta da herhangi bir gelişme yok arkadaşlar
-
@kvsr-endmh teşekkürler, sağolun.
-
Merhaba arkadaşlar , 1 saat önce sağlık raporu aldığım hastane tarafından arandım. Sağlık raporumda muayene olduğum polikiniklerde eksiklik olduğu bildirilmiş pertem tarafından kendilerine, kadın hastalıkalrı ve doğum polk.muayene olmayan arkadaşlar veya olmadığı halde raporunda eksik yok denilenler ( ki ben onlardan biriyim.) denilenlere aldırmadan muayenelerini olmalarını ve raporu aldıkları hastane ile irtibata geçmelerini tavsiye ederim.
-
@cemile28 Siz aranmadan önce Pertem ile bir iletişime geçtiniz mi bu konuda ?
-
@cemile28 ben de muayene olmadım kadın hastalıklarına ama nezaman başlanır, raporda sorun var mı diye sormak için aramıştım pertemi. TC kimlik no sorup kontrol edip yani en azından kontrol ettiğini söyleyip raporda sorun yok demişlerdi. Klasik 5 6 ay sürer soruşturma demişlerdi. Raporun teslim edilmesinin üzerinden çok da fazla vakit geçti. Sonuçta aldığım raporda "TSK da memur olur" yazıyor, güvenlik soruşturmasının bitmesini beklerken rapor eksikmiş o yüzden elendin gibi bir durum olma ihtimali var mı acaba
-
@kvsr-endmh evet geçtim üstelik 5 veya 6 defa sürekli raporda eksik yok eksik olsa sistemde kırmızı uyarı çıkar eksiklik var diye söylemişti sağlık şubedeki kişiler
-
@endmuh15 açıkçası bana da aynı şekilde söylenmişti o yüzden soruşturmanın bitmesini bekliyordum rahat bir şekilde , bugün hastaneden telefon gelince şok oldum. O yüzden eğer sizde muayene olmadıysanız bence gidip olun sıkıntı çıkabilir bu konularda , başlama süreniz uzayabilir.
-
@cemile28 şimdi cuma gününden önce ulaşamayız kimseye de gel de 2 gün uyu. Önce bi hastaneyi arayım ozaman ben de. Sizin hastaneye ne zaman bilgi verilmiş acaba söylediler mi?